Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι πιθανοί αντίπαλοι των «ερυθρολεύκων» στην κλήρωση των play off του Champions League

Σήμερα στις 13:00 στη Νιόν πραγματοποιείται η για τα play off του Champions League.

Βάση βαθμολογίας ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην «ομάδα των ισχυρών» μαζί με τη Σέλτικ, Κοπεγχάγη, ΑΠΟΕΛ, Μάριμπορ από την άλλη στην «ομάδα των ανίσχυρων» από την οποία θα προκύψει η αντίπαλος των ερυθρολεύκων είναι η Καραμπάγκ, Ριέκα, Αστάνα, Σλάβια Πράγας και Χάποελ Μπερ Σεβά.

Καραμπάγκ: Είναι ομάδα του Αζερμπαϊτζάν με έτος ίδρυσης το 1951 και έδρα της τη «Άζερσουν Αρένα». Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε τη Σαμτρέντια και τη Σερίφ Τιρασπόλ. Πέρσι είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League τον οποίο κέρδισε δύο φορές  αλλά τερμάτισε τρίτη και αποκλείστηκε.
Ριέκα: Είναι ομάδα από τη Κροατία, πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια με τέσσερα κύπελλα. Ιδρύθηκε το 1946 και η έδρα της το «Στάντιον Ρουγέβιτσα». Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε με δύο νίκες τη Νιου Σέιντς , ενώ απέσπασε διπλή ισσοπαλία με την Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ .
Αστάνα: Πρωταθλήτρια στο Καζακστάν την τελευταία τριετία. Ιδρύθηκε μόλις το 2009, και η έδρα της είναι  το «Αστάνα Αρένα». Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Σπάρτακς Γιούρμαλα και τη Λέγκια Βαρσοβίας. Είναι γνώριμη ομάδα για τον Ολυμπιακός καθώς την αντιμετώπισε πέρσι στο Europa League συντρίβοντάς τη με 4-1 στο Φάληρο και μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας.

Σλάβια Πράγας: Πρωταθλήτρια Τσεχίας με έτος ίδρυσης το 1892 και έδρα της η «Έντεν Αρένα». Απέκλεισε δύσκολα την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (1-0, 2-1). Στο παρελθόν είχε έρθει αντιμέτωπη με τον ΟΦΗ, τον Παναθηναϊκός και τον ΠΑΟΚ .

Χάποελ Μπερ Σεβά: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι πρωταθλήτρια στο Ισραήλ. Και αυτή είναι γνωστή στον Ολυμπιακό αφού τον απέκλεισε πέρσι (0-0λ 1-0). Ιδρύθηκε το 1949 και έδρα της είναι το «Turner Stadium». Στον δεύτερο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Χόνβεντ και τη Λουντογκόρετς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button