Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πετάει για Τουρκία ο Λεβαδειακός

Στην Τουρκία σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει ένα φιλικό τουρνουα και εκπρόσωπός της χώρας μας θα είναι ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (30/7) την τουρκική Οσμάνλισπορ και ο επόμενος αγώνας είναι Τρίτη (1/8)Αλ Καντσίγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην Τουρκία θα μεταβεί ο Λεβαδειακός όπου πρόκειται να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά. Συγκεκριμένα η ομάδα θα μεταβεί στην Άγκυρα όπου εκεί θα αντιμετωπίσει σε δυνατά φιλικά παιχνίδια την τούρκικη Οσμάνλισπορ και την Σαουδαραβική Αλ Καντσίγια.

Η αποστολή του Λεβαδειακού θα αναχωρήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου από την Αθήνα με προορισμό την πρωτεύουσα της Τουρκίας όπου και θα παραμείνει ένα τετραήμερο δίνοντας δυο φιλικούς αγώνες.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει την Οσμάνλισπορ και την Τρίτη 1 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει την Αλ Καντσίγια.

Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της την Τετάρτη 2 Αυγούστου.

Οι αντίπαλοι του Λεβαδειακού:

Επίσης είχε συμμετοχή στο Europe League με εξαιρετική πορεία έχοντας συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης και αποκλείστηκε στη φάση των «32» από τον Ολυμπιακό.

Η Al-Qadsiah Football Club είναι ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που παίζει στη Σαουδική Επαγγελματική Λίγκα . Έχουν έδρα το Khobar και το γήπεδό τους τους είναι το στάδιο Prince Saud bin Jalawi Stadium. Τερμάτισε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς (6 νίκες, 10 ισοπαλίες, 10 ήττες, 38-38 τέρματα). Είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια (2002, 2009, 2015) και μια φορά κυπελλούχος (1994) ενώ την ίδια χρονιά πήρε και το τρόπαιο του Ασιατικού κυπέλλου».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button