Άλλα αθλήματα

Δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά για Κορδολαίμη!

Συνεχίζει τις νίκες η Λαμιώτισσα τεννίστρια Ελένη Κορδολαίμη.

Η Ελένη Κορδολαίμη συνεχίζει τις φανταστικές της εμφανίσεις στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της σε Futures 15.000 δολαρίων!

Η 24χρονη Λαμιώτισσα δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 5 αναμετρήσεις στο τουρνουά και στον τελικό απώλεσε μόλις 5 games από τη Nika Shytkouskaya.

Η Ελένη Κορδολαίμη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του Futures των 15.000 δολαρίων του Soho Square στο Sharm El Sheikh, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα!

Η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στο 2017 πριν από 8 μέρες, έφτασε στην κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου της, 4ου συνολικά στην καριέρα της. Αυτός την έφερε και πίσω στο Top 500 της WTA και στο Νο. 495 της παγκόσμιας κατάταξης, λίγες θέσεις χαμηλότερα από το career high της (Νο. 480).

Η Κορδολαίμη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον τελικό του χωμάτινου τουρνουά και επικράτησε της Nika Shytkouskaya από τη Λευκορωσία με 6-2, 6-3.

Νωρίτερα είχε κερδίσει κατά σειρά τις Federica Prati (6-4, 6-2), Pei Hsuan Chen (6-4, 6-0), Mayar Sherif (7-5, εγκατέλειψε) και Linnea Malmqvist (7-6, 6-3). Τις 2 τελευταίες εβδομάδες στο Sharm El Sheikh, η Ελένη έχει χάσει ένα σετ και έχει 10 διαδοχικές νίκες.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button