Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Μίσσας: «Δείξαμε μια καλή εικόνα»

Ο Κώστας Μίσσας εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά την νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Μ. Βρετανία, όμως στάθηκε στα χαμένα ριμπάουντ, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Εθνικής με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μίσσα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Θα έλεγα ότι είμαστε καλύτεροι από ότι περιμέναμε αυτή την περίοδο. Έχουμε ορισμένα κομμάτια που πρέπει να βελτιώσουμε, όπως η συγκέντρωση και τα ριμπάουντ Πρέπει να έχουμε καλή άμυνα επί 40 λεπτά. Στο τέλος δοκιμάσαμε ένα σχήμα λίγο διαφορετικό με τον Μήτογλου και τον Αγραβάνη στος ψηλούς, που μας βοήθησε να κάνουμε αλλαγές.

Ήταν μια καλή εικόνα αυτή που δείξαμε. Σε μια μέρα φεύγουμε για δύσκολα φιλικά με καλύτερες ομάδες και ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι.

Για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ είπε: «Μια καλή άμυνα τελειώνει στο ριμπάουντ. Πέραν του ότι δεν δίνεις δεύτερη επίθεση στην αντίπαλη ομάδα, ελέγχεις τον ρυθμό και μπορεί να βγεις στον αιφνιδιασμό».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανέφερε: «Ο Γιάννης θα δώσει μια διαφορετική μορφή στο παιχνίδι μας. Με τον Γιάννη θα είμαστε καλύτεροι στα ριμπάουντ και εκτός αυτού θα έχουμε κάποιες παραπάνω επιλογές στο ποστ απ παιχνίδι. Έχουμε συστήματα που έχουν να κάνουν με τον Γιάννη, παρότι δεν παίζει».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button