Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανεβαίνει κι άλλο για Κουτίνιο η Μπαρτσελόνα

Δεν το βάζει κάτω η Μπαρτσελόνα που θέλει να κάνει δικό της τον Φιλίπε Κουτίνιο, ετοιμάζοντας μία τρίτη πρόταση στη Λίβερπουλ που θα φτάνει τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Τα πάντα κάνει η Μπαρτσελόνα για να αποσπάσει το «ναι» της Λίβερπουλ στη μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο, με τους «Κόκκινους» να αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές.

Και η δεύτερη πρόταση της Μπάρτσα, ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ, δεν έγινε αποδεκτή από τη Λίβερπουλ, η οποία δεν θέλει να χάσει εύκολα τον Βραζιλιάνο άσο, παρά την επιθυμία του ίδιου να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί θέλουν διακαώς να κάνουν δικό τους τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και δεν θα παρατήσουν τις προσπάθειές τους, ανεβάζοντας την προσφορά τους στα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, αυτή θα είναι η τρίτη πρόταση που θα ρίξει στο τραπέζι η Μπαρτσελόνα, ελπίζοντας πως θα είναι και η… φαρμακερή.

Ήδη, άλλωστε, υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος περιμένει τη συμφωνία και ανάμεσα στους συλλόγους για να πετάξει για τη Βαρκελώνη και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους «Μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button