Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

H AEK νίκησε τον Πλατανιά με ανατροπή!

Η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και περίμενε ουσιαστικά από τις ατομικές ενέργειες των παικτών να πάρει το διπλό. Τελικά έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη επί του Πλατανιά με 2-1.

Από τα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ πήρε την μπάλα αλλά ο Πλατανιάς πήρε το προβάδισμα στο 9′ με το αυτογκόλ του Μάνταλου. Η Ένωση αν και είχε την κατοχή δεν απείλησε αλλά ισοφάρισε στο 18ο λεπτόμε πέναλντι του Χριστοδουλόπουλου.Η καλύτερη της στιγμή μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ήταν όμως στο 35′ με το γυριστό του Λόπες μετά την σέντρα του Τρίστασον.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Χιμένεθ έκανε δύο αλλαγές στο κέντρο (Γαλανόπουλος και Σιμόες αντί των Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς) και τον φορ (Αλμέιδα αντί Λιβάγια), με την ΑΕΚ να διαμορφώνει το τελικό  2-1 στο 49′ με τον Σιμόες από κοντά μετά την προσπάθεια του Αλμέιδα.

ΑΕΚ: Ανέστης (58′ Τσιντώτας), Μπακάκης (74′ Γιούσης), Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι (74′ Γιαννούτσος), Λόπες (58′ Βινίσιους), Γιόχανσον (46′ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς (46′ Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (58′ Πατίτο), Μάνταλος (74′ Μπάμπης), Τρίστασον (58′ Κλωναρίδης), Λιβάγια (46′ Αλμέιδα).

Πλατανιάς: Ομπερχάουζερ (46′ Κοκκαλάς), Στάθης (29′ Στάμου) (80′ Σινγκ), Ντικαμονά (46′ Πριντέτα), Καρυπίδης, Γιορέντε (46′ Βάντερσον), Κρος (60′ Ουές), Πλιάτσικας (60′ Κοροβέσης), Πατράλης (46′ Αγγελόπουλος), Ντεβέσα (60′ Παπανικολάου), Ενσικουλού (60′ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ (46′ Γκρζέλτσακ).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button