ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έρχεται ροτέισον με Ιωνικό για τη Λαμία!

Από τη μία οι τραυματισμοί... από την άλλη οι ποδοσφαιριστές που «έχουν τραβήξει κουπί» φέτος, το ροτέισον μοιάζει ως μοναδική λύση για τον ΠΑΣ Λαμία στα επόμενα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα. #slgr #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #ionikos #rotation #Γρηγορίου #slgrinterwetten #season2021_2022

Από τη μία οι τραυματισμοί… από την άλλη οι ποδοσφαιριστές που «έχουν τραβήξει κουπί» φέτος, το ροτέισον μοιάζει ως μοναδική λύση για τον ΠΑΣ Λαμία στα επόμενα παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα. #slgr #lamiafc #ΚύπελλοΕλλάδος #ionikos #rotation #Γρηγορίου #slgrinterwetten #season2021_2022

Το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ΠΑΣ Λαμία στρέφει την προσοχή του στα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά ενόψει της συνέχειας με Ιωνικό την Πέμπτη για το πρώτο σκέλος της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας και τον ΠΑΣ Γιάννενα την Δευτέρα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αρκετούς πονοκεφάλους αφού το ιατρικό δελτίο είναι αρκετά γεμάτο πράγμα που του περιορίζει τις επιλογές και τη δυνατότητα του ροτέισον στα επερχόμενα παιχνίδια.

Μανούσος, Καραμάνος, Τζανδάρης, Νικολόπουλος είναι εκτός, Ρόμανιτς και Νούνιες δεν είναι ακόμη σε θέση να βγάλουν 90λεπτο γεγονός που περιορίζει τις επιλογές κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Εκεί όπου και οι Ταϊρόν και Αραμπούλι έχουν…τραβηξει κουπί στα τελευταία παιχνίδια και έχουν μπροστά τους δύο 90λεπτα φωτιά.

Στην άμυνα υπάρχει η δυνατότητα ροτέισον με τους Σαραμαντά, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Σκόνδρα να μπορούν να δώσουν ανάσες στους Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Προβυδάκη, Μαζολουξή, Τζανετόπουλο. Στα χαφ ο Μπεχαράνο με τον Γκέντσογλου έπαιξαν ένα 90λεπτο αρκετά απαιτητικό πριν από δύο εικοσιτετράωρα και η λογική λέει πως θα προφυλαχθούν στο μέτρο του εφικτού ενόψει ΠΑΣ Γιάννενα.

Εκεί μπαίνει στην εξίσωση ο Νούνιες αλλά και ο νεαρός Τρούμπουλος ο οποίος διεκδικεί τις πιθανότητές του για συμμετοχή. Από εκεί και πέρα τα κουκιά είναι μετρημένα. Ταϊρόν, Ελευθεριάδης, Μανουσάκης που επιστρέφει αλλά θα μπει συντηρητικά, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Τσούκαλος και Βλαχομήτρος οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Το πως θα διαχειριστεί τις επιλογές του ο Μιχάλης Γρηγορίου θα φανεί στην πράξη, με τον Βλαχομήτρο και τον Τσούκαλο να έχουν την ευκαιρία να φωνάξουν παρών στον προπονητή τους!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button