Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Η έκπληξη θα ήταν να παίρναμε αποτέλεσμα”

Ενοχλημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Χάσι, που μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες τους, κάνοντάς τους και ατομική κριτική.«Δεν κερδίσαμε γιατί ουσιαστικά δεν παίξαμε.

Δεν βγάλαμε την ψυχή που έπρεπε και το πάθος, ούτε όλα τα θετικά στοιχεία που μας διακρίνουν ως σύνολο και σαν ομάδα. Δεν νικήσαμε διότι δεν είχαμε την λογική νικητή στο παιχνίδι μας.

Η εικόνα μας αυτή δεν ήταν καλή ούτε στο πρώτο αλλά ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν λογικό το ότι χάσαμε. Η… έκπληξη θα ήταν να παίρναμε αποτέλεσμα. Ως ομάδα δεν γίνεται και δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια εμφάνιση. Δεν γίνεται να επαναλάβουμε τέτοιο ματς.

Πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι ως παράδειγμα προς αποφυγή για πολλά πράγματα. Πρέπει να είστε πολύ σοβαροί σε ότι κάνουμε και σε κάθε ματς, είτε είναι φιλικό και είτε είναι επίσημο.

Παίζετε στον Ολυμπιακό και πρέπει να είστε στο ανάλογο επίπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες του, πριν ξεκινήσει την ατομική κριτική, από τις οποίες διασώθηκαν οι Ζιλέ, Μπεν και Ρέτσος.

Πηγή: athlitika-nea.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button