Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Διαφάνεια, ισονομία και όλοι μαζί”

Ο υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ Γιώργος Καλαντζής μίλησε στον “Πρωταθλητή” και έδωσε το σύνθημά του για τις εκλογές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το για ποιο λόγο ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΟ:

Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και η πίστη μου ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει να επανέλθει στους ευρωπαϊκούς δρόμους.

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές:

Αν υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν σε εκλογές για να χάσουν, τότε μην με συμπεριλάβετε σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν ασχολήθηκα με κάτι για να χάσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω τις εκλογές, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση των Ενώσεων για την υποψηφιότητά μου.

Για το ποιο είναι το σύνθημά του:

Διαφάνεια, ισονομία και όλοι μαζί. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από το όλοι μαζί ισότιμα, καθαρά και με συνεργασία.

Για τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία:

Έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους έχω αποστείλει κι επιστολή, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσω με όλους. Ακόμη και με αυτούς που θα είναι υποψήφιοι με το άλλο ψηφοδέλτιο, του Βαγγέλη Γραμμένου. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν. Πάντα έτσι πορευόμουν και πολιτευόμουν. Δεν βλέπω κανέναν ως αντίπαλο. Δεν ήμουν ποτέ αντί… Σέβομαι τους πάντες, εφόσον με σέβονται.

Για το ότι η FIFA και η UEFA ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Σαφώς και είναι κακό σημάδι. Όμως συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με την τρόικα στην ελληνική οικονομία. Αν δεν κάναμε εμείς οι Έλληνες λάθη, δεν θα είχαμε ανάγκη τρόικας στην οικονομία ή εποπτείας στο ποδόσφαιρο. Κάτι δεν γινόταν σωστά τα προηγούμενα χρόνια λοιπόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την περσινή διαιτησία:

Τι να πω… καλά έκαναν και μας έβαλαν ξένο αρχιδιαιτητή. Δεν έχει καμία δουλειά η ΕΠΟ με τη διαιτησία. Απολύτως καμία.

Για το ότι θα υπάρχει ξένος αρχιδιαιτητής:

Αν όσοι ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια είχαν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα χρειαζόταν. Υπάρχουν όμως άξιοι Έλληνες διαιτητές που πρέπει να αξιολογηθούν με αξιοκρατικούς όρους. Δεν θα χρειαζόμασταν ξένο αρχιδιαιτητή. Για ένα μικρό διάστημα, καλό είναι να παραμείνει.

Για το ποιες θα είναι οι προτεραιότητές του:

Για ένα ικανό χρονικό διάστημα θα ζητήσω να έχω πλήρη ενημέρωση απ΄όλες τις πλευρές. Θα συνεργαστώ με όλους όσους διετέλεσαν πρόεδροι, με τους Υφυπουργούς και τους Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού. Επίσης θα καθιερώσω τουλάχιστον μία φορά το μήνα, την πρώτη Δευτέρα για παράδειγμα κάθε μήνα συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και τους προέδρους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Για το τι ομάδα είναι:

Όσοι με ξέρουν προσωπικά, ξέρουν και τι ομάδα είμαι… Άλλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ μία ομάδα είναι: Εθνική Ελλάδος.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button