Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΠΟ Αταλάντης: «Όλοι είμαστε κομμάτι του Συλλόγου!»

Μήνυμα προς τον κόσμο του έστειλε ο ΑΠΟ Αταλάντης, ο οποίος είναι έτοιμος για το ταξίδι του στη Γ΄Εθνική.

Μήνυμα προς τον κόσμο του έστειλε ο ΑΠΟ Αταλάντης, ο οποίος είναι έτοιμος για το ταξίδι του στη Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του ΑΠΟ Αταλάντης είναι έτοιμη να αρχίσει το νέο του ταξίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι έχει ανάγκη τον κόσμο του, ο οποίος όπως αναφέρει και η παρακάτω ανακοίνωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

” Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής που ξεκινά αυτή τη Κυριακή, καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Λοκρίδας και εν γένει όλου του Νομού μας, να στηρίξει την ιστορική ομάδα μας στη νέα προσπάθεια, ώστε η συνέχεια να είναι ανάλογη της ιστορίας και της δυναμικής της.

Σαν ομάδα, σαν οικογένεια, ο Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ”, (διοίκηση, παίκτες, προπονητές), θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι τη φετινή σεζόν θα καταβάλουμε όλες τις δυνάμεις μας, ώστε ο Σύλλογος να καθιερωθεί στη Εθνική κατηγορία και οι προσδοκίες του φίλαθλου κόσμου για μια ισχυρή ομάδα να ευοδωθούν.

Θεωρούμε λοιπόν τη στήριξη των φιλάθλων με τη παρουσία τους στο γήπεδο, ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά μας έναντι των αντιπάλων μας.

Όλοι είμαστε κομμάτι του Συλλόγου! Όλοι μαζί θα δώσουμε την ώθηση!

Πάμε όλοι μαζί, για να γίνει η αγαπημένη μας ομάδα, η ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε και που θέλουμε να βλέπουμε μέσα στα γήπεδα, η ώρα των φιλάθλων έφτασε!

Κυριακή 22/9 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Αταλάντης, 1η Αγωνιστική. Α.Π.Ο. ”ΑΤΑΛΑΝΤΗ” – Α.Ο. ΠΟΤΑΜΙΑ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη νέα Δημοτική Αρχή & τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ για την άμεση ανταπόκριση στην τοποθέτηση των επιπλέον κερκίδων & των λοιπών βελτιώσεων του Γηπέδου της Αταλάντης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button