FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος: «Να πετύχουμε τον στόχο μας… για τον κόσμο της Λαμίας»

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αθλητική Κυριακή» τόνισε το πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΣ Λαμία να πετύχει το στόχο του όσο το δυνατόν νωρίτερα γίνεται.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ, αναφέρθηκε στην περσινή περιόδο, όπου κατάφεραν να κρατήσουν τη Λαμία στη SuperLeague, σημειώνοντας πως αυτό έχουν ως στόχο και φέτος και για να κάνουν τον κόσμο της πόλης και πάλι χαρούμενο και περήφανο.

Πιο αναλυτικά ο Βασιλαντωνόπουλος υπογράμμισε τα εξής:

«Πετύχαμε την πρώτη μας νίκη, ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα το οποίο το θέλαμε και είχαμε δουλέψει πολύ για αυτό. Προερχόμασταν από δύο ισοπαλίες εντός έδρας και θέλαμε πάση-θυσία τη νίκη και την πήραμε.»

Για τις περσινές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λαμίας:

«Θεωρώ πως η περσινή ήταν μία πάρα πολύ καλή σεζόν, όμως το ίδιο θέλω να επαναλάβω και φέτος. Όμως, πάνω απ΄όλα προέχει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της, όπως πέρυσι όπου κρατήσαμε την ομάδα στη SuperLeague και ήταν ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για ολόκληρη την πόλη της Λαμίας. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε βάλει στόχο με τους συμπαίκτες μου και με όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα να καταφέρουμε, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να σώσουμε την κατηγορία.»

Για την προσωπική του προοπτική και αν έχει στόχο να επιστρέψει στην ΑΕΚ:

«Εννοείται πως πάντα θέλω να βελτιώνομαι πάνω απ’ όλα, να γίνομαι καλύτερος. Μέσα από τα παιχνίδια, προσπαθώ να διοθρώνω λάθη μου και να τα μετατρέπω σε καλά μου στοιχεία. Θεωρώ όμως, ότι αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή της ομάδας και εγώ όσο μπορώ να βοηθήσω να το πετύχουμε αυτό. Τώρα, μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα βοηθηθώ και εγώ και αν καταφέρω και γυρίσω να προσπαθήσω να δείξω ότι αξίζω μία ευκαιρία.»

Για το πρωτάθλημα και για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: 

«Είναι προνόμιο του ΠΑΟΚ που έχει πετύχει το 7 στα 7, είναι σίγουρα σε πολύ καλή φόρμα, αλλά είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα.»

απομαγνητοφώνηση: LamiaSports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button