Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα»

Μετά την χθεσινή του νίκη στο φιλικό επί της Εθνικής Ελλάδος με σκορ (93-61) ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξή του μίλησε με κολακευτικά λόγια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και την πιθανότητα η Ελλάδα να έκρυψε  πράγματα στο φιλικό με τη Σερβία αλλά δείχνει και τη πίστη του στην ομάδα του.

Η δήλωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς:

Όσα είπε για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα έχει εξαιρετική ομάδα. Κανένας αντίπαλος δεν ανοίγει σε αυτή την περίοδο όλο τα χαρτιά του. Ακόμη κι εμείς είχαμε απουσίες και είναι σίγουρο πως στην ελληνική ομάδα ο Αντετοκούνμπο δίνει μεγάλη ποιότητα. Πρόκειται για έναν All Star παίκτη, που έχει προοδεύσει με ταχύτητα φωτός. Σίγουρα θα τους δώσει πολύ αθλητικότητα. Αυτό που κοιτάζω είναι η δική μας ομάδα και είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να μη χαλαρώσουμε. Θα πρέπει τώρα να εστιάσουμε στο φιλικό με το Μαυροβούνιο και θα ήθελα αυτή τη φορά να είναι πιο ανταγωνιστικό»

Ο «θαυμασμός» του και η πίστη του για τους παίκτες του: «Εμένα οι παίκτες μου παίζουν με τον τρόπο τους και μου αρέσει πολύ αυτό. Είναι χαρακτηριστικό τους. Τους βγάζω το καπέλο. Βλέπω καλή ενέργεια και συνεχίζουμε δυναμικά, δεν επαναπαυόμαστε. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να δούμε και τα 40 λεπτά του αγώνα στο βίντεο. Είμαι ικανοποιημένος με το πρώτο μέρος του αγώνα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο ματς με το Μαυροβούνιο. Ελπίζω να είναι δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button