ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον έμπειρο Θεοδωρόπουλο… στον «rookie» Νικολόπουλο!(pics)

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος με την «κυανόλευκη» φανέλα!

Όχι ένας, ούτε δύο αλλά πέντε ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία, αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος με την «κυανόλευκη» φανέλα!

Η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στον Αιολικό Μυτιλήνης, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, κερδίζοντας με σκορ 0-3.

Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου επί της ουσίας έχει πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, μιας και δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει το κατά του σκορ ο Αιολικός στη ρεβάνς του ΔΑΚ Λαμίας.

Τώρα, εκτός από την πρώτη φετινή νίκη της ομάδας… είχαμε και αρκετά ντεμπούτα για παίκτες του συλλόγου. Όχι ένας, ούτε δύο αλλά πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές φόρεσαν για πρώτη φορά φέτος την «κυανόλευκη» φανέλα πραγματοποιώντας την παρθενική του εμφάνιση.

Στην αρχική ενδεκάδα βρίσκονταν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος και ο Πατρίκ Μπαχανάκ ενώ στο δεύτερο 45λεπτο, ο Μάντζιος έβαλε στο παιχνίδι τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ο οποίος για φέτος είναι η πρώτη του συμμετοχή αλλά και τους δύο πιτσιρικάδες, τον Ανέστη Βλαχομήτρο και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο.

Αμφότεροι οι νεαροί ποδοσφαιριστές ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας της Λαμίας, παίζοντας κατά κύριο λόγο στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, παρόλο αυτά σήμερα μπήκαν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας και πήραν και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους.

Διαβάστε επίσης

Back to top button