Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Εμείς είμαστε εδώ και παίζουμε ποδόσφαιρο»

Καταπληκτικό βίντεο από τη Νίκη Βόλου, επικό τρολάρισμα σε τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μ’ ένα βίντεο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου συμβολισμού απαντά η Νίκη Βόλου σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, τα οποία έχουν υποβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό την αξία και τα ιδανικά που θα έπρεπε να εκφράζουν.

Ο Φάνης Αλεξανδρής, υπεύθυνος για την ενημέρωση και διαχείριση της επίσημης ιστοσελίδας της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με τους TechitSerious, δημιούργησαν μία μίνι ταινία διάρκειας δύο λεπτών που πλημμυρίζει από συναίσθημα και δείχνει τη διαφορά φιλοσοφίας των κυανόλευκων για τον βασιλιά των σπορ.

Λίγους μήνες πριν, στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού εκτυλίχθηκαν σκηνές ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συγκρούστηκαν χωρίς οίκτο. Οι εικόνες της ντροπής έκαναν τον γύρο του κόσμου. Στο ίδιο ακριβώς σημείο η διοίκηση της Νίκης Βόλου αποφάσισε να αναδείξει μία διαφορετική εικόνα για το Πανθεσσαλικό και γενικότερα για το ποδόσφαιρο της περιοχής. Μία εικόνα που ελπίζει να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας αναδεικνύοντας, ένα Πανθεσσαλικό αθλητισμού και ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

«Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο» ο τίτλος της μίνι ταινίας και δεν έχουμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους δημιουργούς της.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button