Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Μεληκιώτη η Κέρκυρα!

Δανεικός στην ομάδα της Κέρκυρας θα δοθεί ο Δημήτρης Μεληκιώτης, από την ΑΕΚ.

Ακόμα μια προσθήκη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Κέρκυρα. Μετά την διαφαινόμενη απόκτηση του Μπάουμαν, οι «Φαίακες» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν ακόμα μια μεταγραφή για την γραμμή κρούσης, αυτή τη φορά από την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Δημήτρης Μεληκιώτης παραχωρείται από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού στην ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες σε καθημερινές επαφές για την παραχώρηση του 21χρονου εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Η Ένωση, ήθελε να παραχωρήσει δανεικό τον ταλαντούχο επιθετικό ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους» και αυτό φαίνεται πως το πετυχαίνει καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κέρκυρα.

Ο Μεληκιώτης, άρχισε την καριέρα του στην Βέροια με την οποία την σεζόν 2015/16 είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε μέχρι τον Δεκέμβρη στην ομάδα της Ημαθείας μετρώντας 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο χωρίς κάποιο τέρμα. Τον Ιανουάριο, η ΑΕΚ τον έκανε δικό της με τον νεαρό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Στους «κιτρινόμαυρους» αγωνίστηκε 2 φορές στο Κύπελλο με Λεβαδειακό και Πλατανιά, ενώ βρέθηκε στον πάγκο σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος. Επίσης, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, όπου έχει αγωνιστεί 2 φορές.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button