Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κολοσσοί» για την «Αγια-Σοφιά»!

Οι επαφές του «Τίγρη» με δύο εταιρίες για την ονοματοδοσία, το πλάνο 20ετίας και οι εκπλήξεις.

H κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει μπει εδώ και περίπου 20 μέρες στις… ράγες, με τα έργα να προχωρούν με αμείωτους ρυθμούς. Ήδη το οικόπεδο της Ένωσης έχει βυθιστεί σε ένα του τμήμα περί τα 4 μέτρα, ενώ άμεσα, αναμένεται αυτό να συμβεί σε όλη την επιφάνειά του. Προκειμένου σταδιακά, να φτάσουμε στο συνολικό βάθος των 8 μέτρων που απαιτείται, για να μπουν τον Νοέμβριο, τα θεμέλια της «Αγια-Σοφιάς».

Αυτό, το κατασκευαστικό δηλαδή, είναι το ένα σκέλος γύρω από το πρότζεκτ του γηπέδου που απασχολεί. Διότι υπάρχει και ένα δεύτερο, αυτό που σχετίζεται με τις εμπορικές συμφωνίες, που είναι εξίσου σημαντικό και επίσης, έχει προχωρήσει αρκετά! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που χειρίζεται προσωπικά το συγκεκριμένο κομμάτι, έχει ήδη κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών, με ενδιαφερόμενες εταιρίες, για την εμπορική ονομασία του γηπέδου! Μιλάμε για δύο «κολοσσούς» στον τομέα τους, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να καλύψουν αυτό το σκέλος, δίνοντας τα χέρια με την ΑΕΚ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο «Τίγρης» πραγματοποίησε στις αρχές καλοκαιριού ένα ραντεβού με μία εκ των δύο εταιριών, αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια, το πλάνο που υπάρχει. Το οποίο, για το κομμάτι της εμπορικής ονομασίας του γηπέδου, φαίνεται να φτάνει σε βάθος 20ετίας!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζήτημα της εμπορικής ονομασίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ έχει προχωρήσει έπειτα και από τις επαφές που έχουν ήδη γίνει, σημαντικά. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που είναι πιθανό πριν τον Νοέμβριο, να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΚ, καθώς το πλάνο περιλαμβάνει το εν λόγω ζήτημα, να κλείνει οριστικά και επίσημα, πριν προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την ανάδοχο εταιρία, που θα αναλάβει τον δεύτερο κύκλο των έργων. Δείγμα και του πόσο έχει «δουλευτεί» αυτό το κομμάτι, με προσωπικούς χειρισμούς του Δημήτρη Μελισσανίδη. Που φαίνεται πως σύντομα, θα είναι σε θέση να γνωστοποιήσει την πιο σημαντική, ενδεχομένως, εμπορική συμφωνία στην ιστορία της ΑΕΚ, σχετικά με την εταιρία που θα «δώσει» το όνομά της στην «Αγια-Σοφιά».

Στο «τραπέζι» και οι θύρες του «Ναού»!

Πέρα από τον τομέα της συμφωνίας για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου, στις μέχρι τώρα συζητήσεις και επαφές που έχουν γίνει, έχει πέσει στο τραπέζι και η εμπορική εκμετάλλευση των θυρών! Με εταιρίες δηλαδή να έρχονται σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ για την εμπορική εκμετάλλευση συγκεκριμένων θυρών της «Αγια-Σοφιάς», για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ζήτημα που επίσης έχει «δουλευτεί» από την ηγεσία της «Ένωσης» και φαίνεται πως θα περιλαμβάνεται στις ανακοινώσεις που αναμένονται μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Στις οποίες, θα υπάρχουν και άλλες… εκπλήξεις, που προετοιμάζονται από την… άνοιξη και που θα προκαλέσουν αίσθηση στον κόσμο. Και δεν θα αφορούν αποκλειστικά, στο εμπορικό κομμάτι…

πηγή: enwsi.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button