Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Υπέγραψε και φεύγει για ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπόπουλος

Τελείωσε και τυπικά η μεταγραφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον ΠΑΟΚ. Αυτό που απέμενε ήταν να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες στο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός, όπως και τελικά έγινε χθες.

Όπως σας είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή το SDNA, η συμφωνία ΠΑΟΚ-Χαραλαμπόπουλου δεν τέθηκε ποτέ σε κίνδυνο κι ήταν θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του. Την τελευταία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του αθλητή κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν κυρίως την επόμενη ημέρα, μετά τη χρονιά 2017-18. Στο συμβόλαιο υπήρξαν αναπροσαρμογές, μπήκαν νέοι όροι από τις δύο πλευρές και οι όποιες πρόσκαιρες διαφωνίες υπήρξαν ξεπεράστηκαν γρήγορα.

Ο Χαραλαμπόπουλος μπορεί το επόμενο καλοκαίρι να δοκιμάσει τη συμμετοχή του στο ντραφτ, ενώ σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είναι πλήρως διασφαλισμένος και εφόσον ο 20χρονος άσος δεν κάνει το μεγάλο άλμα, θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Ως εκ τούτου, απομένει πλέον το τυπικό σκέλος ώστε να ολοκληρωθεί η ένταξή του στον ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18. Μέσα στις επόμενες 48ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση των δυο πλευρών προκειμένου να δηλώσει κανονικά παρών στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 17/08.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button