Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Λοκομοτίβ Μόσχας και τα δοκάρια σταμάτησαν την Ατλέτικο (βίντεο)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κυριάρχισε στην Μόσχα αλλά ένα λάθος του Ερέρα κόστισε στους «ροχιμπλάνκος» 1-1 με την Λοκομοτίβ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κυριάρχισε στην Μόσχα αλλά ένα λάθος του Ερέρα κόστισε στους «ροχιμπλάνκος» 1-1 με την Λοκομοτίβ.

Μπορεί η Ατλέτικο Μαδρίτης να είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και να έφτασε να έχει κατοχή της μπάλας κοντά στο 70%, όμως δεν κατάφερε να βγάλει πολλές φάσεις, με τις δύο από αυτές να καταλήγουν στο δοκάρι και εξαιτίας ενός λάθους του Ερέρα που έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, ο Μίραντσουκ ευστόχησε στο πέναλτι και έδωσε την ισοπαλία στην Λοκομοτίβ.

Η Ατλέτικο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Ερέρα να σεντράρει μέσα στην περιοχή και να σκοράρει με πολύ ωραία κεφαλιά ο Χοσέ Χιμένες, που είχε μείνει ψηλά έπειτα από κόρνερ. Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» δεν χάρηκαν για αρκετή ώρα το προβάδισμα, καθώς ο Άντον Μίραντσουκ ισοφάρισε για την Λοκομοτίβ στο 25΄, νικώντας τον Όμπλακ από την άσπρη βούλα, σε ένα πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR για χέρι του Ερέρα.

Στη συνέχια οι Ισπανοί είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρουν ξανά τα ηνία στον αγώνα με προσπάθειες εκτός περιοχής. Αρχικά, ένα πολύ καλό σουτ του Κορέα (31΄) σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκιγιέρμε, ενώ στο σουτ του Ζοάο Φέλιξ (57΄) ο Βραζιλιάνο-Ρώσος τερματοφύλακας είχε εξαιρετική αντίδραση και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 65΄ η Ατλέτικο βρήκε δίχτυα με τον Λουίς Σουάρες να πάιρνει το ριμπάουντ από μια κεφαλιά του Κόκε που πήγε στο δοκάρι, όμως το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο Ουρουγουανός ήταν σε θέση οφσάιντ τη στιγμή της κεφαλιάς, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Βαθμολογία του ομίλου (3 αγώνες):

Μπάγερν* 6 (6-1)
Ατλέτικο 4 (4-7)
Λοκομοτίβ 2 (4-5)
Σάλτσμπουργκ* 1 (4-5)

Οι ομάδες με * έχουν παιχνίδι λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (25/11):

Aτλέτικο Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Μόσχας
Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button