Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κόστιτς: “Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο”

Ο Μίλος Κόστιτς πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ώς τεχνικός του Ηρακλή. Αναφέρθηκε στη νέα προοπτική που παρουσιάζεται στον ίδιο και δήλωσε πως πιστεύει στο πλάνο που του παρουσίασε ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σλοβένου στη Livesport:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Ηρακλής είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ελλάδας και αυτή η ευκαιρία δεν παρουσιάζεται κάθε μέρα. Μου αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και μου είπαν πως είμαι απαραίτητος σε αυτή την προσπάθεια. Είμαι συνειδητοποιημένος, ξέρω πως τα χρήματα δεν περισσεύουν. Ο Παπαθανασάκης μου μίλησε ευθέως και ανοικτά. Μου είπε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να έχω επιτυχίες. Πιστεύω στο αφεντικό και το πλάνο»

«Η προετοιμασία θα ξεκινήσει το συντομότερο. Είμαστε σε επαφή με πολλούς ατζέντηδες και έχουμε φίλους που μπορούν να μας βοηθήσουν σε άλλους συλλόγους. Δεν εστιάζουμε σε συγκεκριμένη χώρα ή ομάδα για παίκτες. Θα πάρουμε εκείνους που θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες μας. Παρόλα αυτά, δε μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Μόνο το ότι θα δουλέψουμε. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους. Όλα ανήκουν στο παρελθόν. Θα προσπαθήσω, ώστε να πάω τον Ηρακλή στη θέση όπου ανήκει».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button