Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέες αφήξεις στη Σπάρτη

Σταματημό δεν έχουν οι μεταγραφικές κινήσεις στην Σπάρτη. Οι “Λάκωνες” ανακοίνωσαν την απόκτηση των Ηλία Ευαγγέλου Τάσο Τρακάκη και Νίκο Ρούμπο.

Ο πρώτος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης και αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στο σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τάσος Τρακάκης έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Γυθείου, Ηλιoύπουλη, Σπάρτη, Αιολικό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πάμισο.

Betατζής

Τέλος, ο Νίκος Ρούμπος αγωνιζόταν Αστέρα Πετριτή ενώ κατά το παρελθόν έχει παίξει και στους μικρούς του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Σπάρτης :

Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Ηλία Ευαγγέλου ως δανεικού από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Καλλιθέα, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Τρακάκη

Την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Τάσο Τρακάκη ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Γυθείου, Ηλιoύπουλη, Σπάρτη, Αιολικό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πάμισο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απόκτηση Ρούμπου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό και εξτρέμ Νίκο Ρούμπο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Νέους του Παναθηναϊκού, στην Βελγική Τουμπιζε, στην Πεύκη, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Πετριτής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

 

autovision

prwto

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close