Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Έστερσουντ

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως ξέρανε την δυσκολία αυτού του παιχνιδιού αλλά ευτυχώς μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα κατάφερε να βρει τα πατήματά της και να κάνει την ανατροπή. Επίσης τονίζει πως τίποτα δεν έχει κριθεί σχετικά με τη πρόκριση.
Έπειτα ο Πέλκας αναφέρεται και αυτός στο ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο Πρίγιοβιτς τονίζει πως το γκολ ενός επιθετικού προκύπτει από την καλή προετοιμασία της ομάδας.
 Λουτσέσκου: Για το σημερινό παιχνίδι και την ανατροπή «Όπως είπα και χθες το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, είδαμε τη συνοχή που είχε ο αντίπαλος και τη θέληση να πάρει κάθε μπάλα. Είχαμε υπομονή στην αρχή και ήταν πολύ καλό αυτό, γιατί ξέραμε ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε και είχαμε και καλές αντιδράσεις στο transition. Δυστυχώς δεχθήκαμε ένα γκολ που άλλαξε εντελώς την ψυχολογία μας, χάσαμε την ισορροπία στην ομάδα μας και προσπαθήσαμε να τελειώσουμε λίγο βεβιασμένα φάσεις. Σε κάποιες φάσεις θέλαμε να σκοράρουμε, αλλά χωρίς να έχουμε σωστή ισορροπία. Η τύχη και η καλή στιγμή μας ήταν όταν σκοράραμε το γκολ και φέραμε το ματς στα ίσα. Ήταν πιο εύκολο να συζητήσουμε με τους παίκτες μας και να καταλάβουμε ότι η πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια. Είπαμε ότι έπρεπε να έχουμε την απαραίτητη υπομονή. Επιστρέψαμε λέγοντας ότι έπρεπε να έχουμε την κατοχή, ακόμη κι αν δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος πετύχαμε άλλα δύο γκολ, που ήταν πολύ σημαντικά και για μένα και για το προσωπικό και για όλη την ομάδα. Μας βοηθάει ψυχολογικά, αλλά περισσότερο μας ενώνει ο τρόπος με τον οποίο πήραμε αυτή τη νίκη. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Για το αν  ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την πρόκριση: «Όχι! Είναι ένα σκορ που μας δίνει ψυχολογικό προβάδισμα, αλλά δεν τελείωσε κάτι».

Πέλκας: Για το αποτέλεσμα του αγώνα και την ρεβάνς:

«Είναι καλό που καταφέραμε να πάρουμε δύο γκολ διαφορά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι διαφορετικό ματς αυτό της ρεβάνς, θα πρέπει να δώσουμε περισσότερα από σήμερα. Πρέπει να είμαστε φουλ πειθαρχημένοι για να πάρουμε την πρόκριση που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο στους ομίλους».

Πρίγιοβιτς: Για το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ με τον ΠΑΟΚ:
«Ένας από τους λόγους που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, είναι η Ευρώπη, γιατί θέλει να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Σήμερα, η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες, εγώ έκανα τη δουλειά μου και όταν σκοράρει ένας επιθετικός, είναι ο καθρέφτης της καλής δουλειάς της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button