Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκανε σεφτέ» με ματσάρα ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Με καταπληκτική εμφάνιση η ομάδα του Πετράκη πέρασε εύκολα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης.

Με το δεξί στην Σούπερ Λίγκα μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα που επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 1-2.

Δύο γρήγορα γκολ της ομάδας του Πετράκη έβαλαν δύσκολα στον Αστέρα που Άργησε να συνέλθει και απλά τελικά μείωσε το σκορ. Ο ΠΑΣ ήταν… τέλειος στο πρώτο ημίχρονο.

Συμπαγής πίσω ενώ έκανε γκολ της δυο αντεπιθέσεις του. Πρώτα με τον Ναδάλες στο 6′ και με τον Μαυροπανο στο 19′. Έτσι πήγε προηγούμενος στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο και έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Από την άλλη ο γηπεδούχος Αστέρας δεν ήταν καθόλου καλός. Χωρίς λύσεις και παίκτη να κάνει τελική δεν απειλησε τον Βελλίδη ουσιαστικά στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Βεργέτης έκανε αλλαγές στο ημίχρονο για να αλλάξει τη πορεία του ματς. Και εμφάνισε άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Έγινε πιο επιθετικός και έδειξε πως αργά ή γρήγορα θα έμπαινε ξανά στο ματς.

Και τα κατάφερε μιας και στο 49′ ο Κάλτσας μείωσε σε 1-2 μετά από εκπληκτική πάσα του Μάσα που ειχε μπει νωρίτερα στο ματς.

Ο Αστέρας συνέχισε να είναι απειλητικός στο Β μέρος και αν ήταν πιο τυχερός στις φάσεις που δημιούργησε με Μανιά και Δουβίκα στο 72′ και στο 77′ αντίστοιχα θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Αστέρας τελικά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης αφού και η τύχη του γύρισε την πλάτη στο τέλος όταν στο 88′ η σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι του Βελλίδη.

Ενώ η τελευταία καλή στιγμή στο ματς για τον ΠΑΣ ήρθε στο 82′ με το δοκάρι του Κοζορώνη σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ίγκορ(65′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν(42′ Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς(46′ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος(80′ Γιάκος), Νικολιάς(73′ Κοζορώνης, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button