Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αυτούς επέλεξε ο Χιμένεθ!(pic)

Αυτούς επέλεξε ο Μανόλο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου η Ένωση την Κυριακή (20/8) φιλοξενεί στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό (σέντρα 19.15).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωση την αποστολή του αυριανού αγώνα που απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι (από πέρυσι) Γαλανόπουλος, Βράνιες, Σιμόες και Χριστοδουλόπουλος, αλλά και οι τραυματίες Γιακουμάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος με τον ανέτοιμο Μπακασέτα.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Ανέστης, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιαννούτσος, Βινίσιους, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Βλαχομήτρος, Αλμέιδα, Λιβάια.

***Στην σημερινή προπόνηση, ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, ενώ Ανταμ Τζανετόπουλος και Βασίλης Λαμπρόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματά τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button