Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Δεν έχουν τα… εργαλεία οι αθλητικοί δικαστές για να τρέξουν τις διαδικασίες»

Ακούστε τι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χάρης Γρηγορίου σχετικά με το θέμα του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Ακούστε τι μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χάρης Γρηγορίου σχετικά με το θέμα του κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού.

Στην, αν μη τι άλλο, σοκαριστική επισήμανση ότι οι αθλητικοί δικαστές δεν έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να τρέξουν τις διαδικασίες στο θέμα του κυκλώματος παράνομού στοιχηματισμού προχώρησε ο Χάρης Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη.

«Η Sportradar έχει ορισμένα εργαλεία τα οποία έχουν ένα συγκεκριμένο πλαφόν εμβέλειας. Διαπιστώνουν έναν… στοιχηματισμό. Στη σημείωση τους αυτή εμπλέκονται και ομάδες ανυπαίτιες που παίζουν με την -ας πούμε- ύποπτη ομάδα. Πέρα από αυτά αυτοί οι φάκελοι δεν παρουσίαζαν κάποια άλλη ισχυρή ένδειξη υπαιτιότητας. Αν τώρα σε αυτό το κύκλωμα βρεθούν και συνδυαστούν αυτοί οι φάκελοι με κάποια ισχυρά στοιχεία νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι», ανέφερε και συνέχισε:

«Καταλαβαίνω ότι μπορούν να καθυστερούν οι διαδικασίες αλλά νομίζω ότι υπάρχει δικαστής που κωλυσιεργεί. Με την έννοια ότι αυτά τα γρανάζια θέλουν αναμόρφωση, αλλά είναι ένα άλλο θέμα αυτό. Λέω ότι δεν υπάρχουν εργαλεία. Και εάν δεν υπάρχουν θα μπορούσαν να αναζητηθούν αυτά. Μπορούν για παράδειγμα να υπάρξουν κάποιοι άνθρωποι που θα προστεθούν στην ερευνητική ομάδα και να συντμήσουν τον χρόνο», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο Χάρης Γρηγορίου έκανε μια εκτίμηση για τον χρονοδιάγραμμα της υπόθεσης και το «πότε» θα έχει ολοκληρωθεί η ερευνητική διαδικασία από την στιγμή που θα λάβει στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής όλα τα στοιχεία.

«Από την στιγμή της παράδοσης όλου του αποδεικτικού υλικού, αυτού που θα πρέπει να έχει στα χέρια του ο αθλητικός δικαστής νομίζω σε έναν μήνα, ενάμιση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί και η ερευνητική διαδικασία. Άρα τον Νοέμβριου μπορεί να έχουμε κλείσει. Η διαδικασία αν ξεκινήσει μέχρι να τελεσιδήκει είναι σύντομη», τόνισε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button