Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Προγνωστικά στοίχημα Πέμπτης: Τριπλασιασμός από την Ανατολή!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και των σπορ! Πέμπτη σήμερα, και όλο και πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας αλλά στην αρχή ενός νέου καθεστώτος με επίσημους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών με ιδιαίτερο καθεστώς, το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, όλα θα είναι διαφορετικά.

Οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι που προσφέρουν  το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα της νέας πραγματικότητας και θα δούμε πολλά. Θα είμαστε κοντά σας, εννοείται, και με προγνωστικά αυτού του πρωταθλήματος, που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και πολλές προσδοκίες. Προς το παρόν, σήμερα, κανονικά θα είχαμε και αγώνες Λευκορωσίας αλλά θα έχουμε μόλις έναν και αυτός με ερωτηματικό. Παράλληλα, θα έχουμε την τελευταία δόση της 7ης αγωνιστικής από το Τουρκμενιστάν ενώ έχουμε και φιλικούς αγώνες από Αρμενία, επίσης με ερωτηματικό, γιατί ναι, μεν, θα γίνουν, αλλά είναι άγνωστο αν θα προσφερθούν στοιχηματικά. Υπενθυμίζουμε ότι έχουν ανοίξει κανονικά τα παρακτορεία στοιχημάτων αλλά για αυτούς που αναζητούν για φρουτάκια οπαπ θα πρέπει να περιμένουν ακόμα έως να ανοίξουν και τα Play.

Στη Λευκορωσία και πιο συγκεκριμένα στο Μινσκ υπάρχει πρόβλημα με έξαρση κρουσμάτων και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας ήδη βρέθηκε θετικός, όπως διαρρέουν οι άνθρωποι της ομάδας. Η ομάδα τέθηκε προληπτικά σε καραντίνα και συμπαρασύρθηκε μαζί της και η Μινσκ 2 κι έτσι δε θα παίξει σήμερα, όπως είχε προγραμματιστεί. Μοιραία, λοιπόν, θα πάμε σε έναν αγώνα από Λευκορωσία από την Λίγκα των Β΄ ομάδων και σε έναν αγώνα από την Κεντρική Ασία (Τουρκμενιστάν). Πάμε να δούμε τους αγώνες μας και τις προτάσεις μας:

Ενερτζέτικ – Κοπετάνγκ Ασγκαμπάτ (16:00):

Πρώτος αγώνας για σήμερα αυτός από το Τουρκμενιστάν με την Ενερτζέτικ να παίζει εντός με την απειλητική Κοπετάνγ. Όσον αφορά τον αγώνα μας έχουμε δύο ομάδες με διαφορετικό υπόβαθρο με την φιλοξενούμενη να κυνηγά την πρώτη τριάδα και την γηπεδούχο να προσπαθεί να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Η Ενερτζέτικ είναι πραγματικά μια κακή ομάδα με μέτρια άμυνα (σχεδόν ένα γκολ σε κάθε αγώνα δέχεται) και τη χειρότερη επίθεση μακράν. Αν δεν μπορεί να βρει ισορροπίες δε θα μπορέσει να ανέβει και φυσικά δε θα κερδίζει βαθμούς. Φυσικά, έχει κακή παράδοση, όπως και με όλες τις ομάδες της χώρας λίγο πολύ. Σε 8 αγώνες εντός έδρας έχει 3 νίκες και 5 ήττες δίχως ισοπαλία. Μάλιστα, έχει να κερδίσει από το 2017 όταν και επικράτησε της αντιπάλου της με 3-2. Η Κοπετάνγκ είναι δυνατή ομάδα στην κατηγορία, στοχεύει πάντα την πρώτη τριάδα ή τετράδα και φέτος μπορεί να πετύχει σχετικά εύκολα τον στόχο της. Έχει καλή ομάδα, και οι αντίπαλοί της, Μερβ και Ασγκαμπάτ είναι κατώτεροι από αυτήν. Με προσοχή και με νίκη σήμερα κάνει ένα ακόμα βήμα. Γκολ θα βγάλει, μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να κερδίσει. Θα την στηρίξουμε. 2 στο 2.10 (Stoiximan).

Τορπέντο Ζόντινο 2 – Γκοροντέγια 2 (17:00):

Ολοκληρώνουμε με Ανατολική Ευρώπη και την Λίγκα των Ρεζέρβων (δεύτερες ομάδες των ‘’μεγάλων’’ ομάδων). Η Ζόντινο 2 είναι μια αξιόπιστη επιθετικά ομάδα με αμυντικά κενά που της στερούν βαθμούς καθίζοντάς την στη μέση της βαθμολογίας. Είναι φορμαρισμένη, πάει καλά και εντός έχει σχετικά καλή παρουσία. Η Γκοροντέγια 2 είναι τραγική με έναν βαθμό σε 8 αγώνες, τη χειρότερη άμυνα και επίθεση μακράν, έχει τραγική εικόνα και καμία αξιοπιστία. Μέτρια η παράδοση με 2 νίκες σε 4 αγώνες για κάθε μία ομάδα. Θα πάμε με την γηπεδούχο. 1+over 2.5 στο 1.50 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button