Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Ντουρμισάι!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, «πέτυχε» το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Φιορίν Ντουρμισάι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα το γκολ που πέτυχε ο Αλβανός επιθετικός στο 53΄ έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία και βοήθησε και αυτός στο να πάρει η «κυανόλευκη» ομάδα την άνοδο την Super League.

Ο Ντουρμισάι έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο στην 1η αγωνιστική της Super League, απέναντι στην Κέρκυρα.

Το ματς

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο η Κέρκυρα ισορρόπησε και είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε κρίσιμο σημείο. Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μπανανά έχασε εντελώς το σημείο που ήταν η μπάλα στον αέρα και έκανε χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τουράμ στην αριστερή γωνία, αλλά ο Κότνικ επέλεξε σωστά και απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος κέρδισε και αυτός πέναλτι, αλλά ο Μασούντ που εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Έτσι, το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό οι Νεοσμυρνιώτες άνοιξαν το σκορ με την κεφαλιά του Ντουρμισάι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χατζισαφί. Οι φιλοξενούμενοι με καθαρό μυαλό κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και έτσι έφυγαν με σημαντικό διπλό από την Κέρκυρα.

Κέρκυρα (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σοϊλέδης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας (77′ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (61′ Μεληκιώτης), Ντιόγκο (80′ Ντε Βάργκας), Νούνες.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά, Κόρμπος, Σαββίδης, Μασούρας (81′ Παπαγεωργίου), Μασούντ, Λάμπρου (90+3′ Σαραμαντάς), Ντουρμισάι (86′ Ταπόκο).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button