ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου!

Ματς στη Τούμπα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου θέλει σε καμία περίπτωση να μην ηττηθεί! #slgr #lamiafc #paokfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Ματς στη Τούμπα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία και κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου θέλει σε καμία περίπτωση να μην ηττηθεί! #slgr #lamiafc #paokfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #matchday

Ένα δύσκολο παιχνίδι έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, καθώς στις 17:15 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παρότι είναι ένα ματς κόντρα σε αντίπαλο του Big-5, η Λαμία πρέπει να βρει τον τρόπο να «χτυπήσει» τον ΠΑΟΚ εκεί όπου παρουσιάζει φέτος πως αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, γνωρίζει τον τρόπο να το κάνει αυτό και να φτάσει την ομάδα του να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα.

Το ερώτημα τώρα είναι με ποιο σχήμα θα παρατάξει την ομάδα του και ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα το απαρτίζουν.

Στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γρηγορίου άλλαξε το 5-3-2 και επέστρεψε στο 4-2-3-1. Όχι απλά δεν του βγήκε όμως, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά.

Οπότε, ίσως δούμε στον αγώνα σήμερα ο σχηματισμός της Λαμίας να είναι ξανά το 5-3-2. Με γνώμονα αυτό, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη σημερινή βασική ενδεκάδα.

Στο τέρμα ο Θανάσης Γκαραβέλης, θα βρίσκεται κάτω από τα γκολποστ, ενώ στην τριάδα μπροστά του θα βρίσκονται οι Μαζουλουξής, Αντέτζο και Τζανετόπουλος. Ο Μαρτίνεθ θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο ως μπακ-χαφ, ενώ την αντίστοιχη θέση στο δεξί άκρο θα την αναλάβει ο Προδυβάκης.

Στο κέντρο, θα βρεθούν οι Νούνιες, Μπεχαράνο και Γκέντσογλου ενώ θεση διεκδικεί και ο Ταϊρόν. Στην κορυφή, ο Αραμπούλι θα είναι ο ένας, ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα στον Ελευθεριάδη και τον Ρόμανιτς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button