ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Δεν μπορείς να φτάνεις τελη Αυγούστου και να λες ότι ο εργολάβος ζήτησε 10 μέρες παράταση»

Ως τραγικό χαρακτήρισε τα γεγονότα που συμβαίνουν με το ΔΑΚ Λαμίας, ο Γιώργος Κοτρωνιάς.

Ο επικεφαλής της Κοινωνικής Συμμαχίας, Γιώργος Κοτρωνιάς μίλησε και αυτός μετά τον Θανάσης Κλειτσάκη στο ραδιόφωνο Radio NET 101.9, παίροντας θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο γηπεδικό θέμα του ΔΑΚΛ.

Δείτε τι δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος:

«Ήταν ευτυχία για όλους εμάς που παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας να την δούμε σε αυτό το σημείο. Καταφέραμε λοιπόν ένα ευτυχές γεγονός, μοναδικό για την ιστορία της ομάδας και της πόλης να το κάνουμε τραγωδία, γιατί περί τραγωδίας πρόκειται. Αν μιλάμε αυτή την ώρα ότι θα ναυλώσουμε λεωφορεία για να μεταφέρουν τους φιλάθλους σε άλλο γήπεδο και όχι μέσα στην έδρα της, νομίζω ότι αυτό είναι μια τραγωδία για την οποία κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν είναι μια ιστορία που προέκυψε από κάποια θεομηνία ή κάποιο έκτακτο γεγονός. Είναι ένα προγραμματισμένο έργο για το οποίο ακέραια την ευθύνη έχει ο δήμαρχος Λαμιέων ο οποίος δεν κατάφερε να συντονίσει και να είναι αποπερατωμένο ένα έργο για το οποίο σε άλλο ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής πριν από λίγο καιρό είχε τονίσει και μάλιστα δύο φορές ότι θα είναι έτοιμο».

Μεταξύ άλλων ο κ. Κοτρωνιάς μίλησε για… προσωπικές σχέσεις του Δημάρχου και ερωτήθηκε για να το διελευκάνει: «Θα ξεχάσουμε στην αρχή της περιόδου τότε που υπήρχε ένταση στις σχέσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ; Θα ξεχάσουμε με μια κίνηση που έκανε ο πρόεδρος της ομάδας πως εξομαλυνθήκαν τα πράγματα; Μήπως όμως; Ρωτάω. Η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής δεν εξηγείται. Δεν μπορείς να φτάνεις τελη Αυγούστου και να λες ότι ο εργολάβος ζήτησε 10 μέρες παράταση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button