ΓενικάΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεγάλη μιντιακή συμφωνία Σαββίδη-Μάρη

Μια μεγάλη συμφωνία που θα αλλάξει το τοπίο στον χώρο των μίντια ολοκληρώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή.

Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, ο Ιβάν Σαββίδης και ο ισχυρός άντρας της 24Media, Δημήτρης Μάρης συμφώνησαν για την παραχώρηση του 100% του management των δύο εφημερίδων στην 24Media, η οποία πλέον παίρνει ρόλο κεντρικού παίκτη, με παρουσία στο Internet (www.news247.gr), στις εκδόσεις («Έθνος», «Ημερησία») και στο ραδιόφωνο (Sport24 Radio, Ραδιόφωνο 247), ενώ προτίθεται να μπει και στην τηλεόραση.

Όπως αναφέρουν οι Τυπολογίες, η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει τα εξής: Η Dimera διατηρεί την ιδιοκτησία των σημάτων των δύο εφημερίδων που ανήκαν στον Πήγασο της οικογένειας Μπόμπολα, αλλά η ευθύνη για τη λειτουργία τους περνάει στην 24Media του Δημήτρη Μάρη. Στόχος είναι να επανακυκλοφορήσουν οι εφημερίδες άμεσα, μέσα στον Σεπτέμβριο, και σταδιακά να λειτουργήσουν οι ιστοσελίδες. Η εταιρεία θα προχωρήσει στην επαναπρόσληψη μέρους του προσωπικού των δύο εφημερίδων, που είχαν απολυθεί.

Η Dimera είχε πρόσφατα αποκτήσει τα εμπορικά σήματα των δύο εφημερίδων μετά από δημοπρασία, έναντι ποσού 3 εκατ. ευρώ μια και τα δάνειά του ο Πήγασος δεν μπορούσαν να αποπληρωθούν.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μάρης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την είσοδό του στο Mega μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button