ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σάλιακας: “Χαίρομαι που είμαι καλά και βοηθάω την ομάδα του”

Ο δεξιός μπακ - χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Μανώλης Σάλιακας, μίλησε σε σαιτ της Κρήτης, σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και τη δική του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1.

Απ’τους Ηρακλειώτες που διαπρέπουν τα τελευταία χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και την φετινή σεζόν δείχνει να καθιερώνεται στην μεγάλη κατηγορία είναι ο Μάνος Σάλιακας. 

Ο 23χρονος δεξιός μπακ-χαφ αγωνίζεται την φετινή περίοδο στην Λαμία όπου έχει αγωνιστεί σε 14 αγώνες έχοντας μάλιστα και 1 γκολ (με τρομερή εκτέλεση φάουλ την 2η αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο), στο πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή και 1 γκολ στο Κύπελλο (κόντρα στον Αιολικό. Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξε διεθνής με την Κ21 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 13 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ από μικρή ηλικία άφησε τον Εργοτέλη, μιας και ο Ολυμπιακός αναγνώρισε το ταλέντο του και τον απέκτησε.

234607 b

Με τους “ερυθρόλευκους” βέβαια κατάφερε να παίξει σε έξι μόλις παιχνίδια. Τα προηγούμενα δυο χρόνια επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στο πρωτάθλημα της Football League όπου μέτρησε σε δυο σεζόν συνολικά 50 συμμετοχές 7 γκολ και 10 ασίστς.

Ο Σάλιακας μίλησε στο prismasport.gr τόσο για την φετινή παρουσία του στην Λαμία, σχολίασε τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη ενώ ευχήθηκε ενόψει του νέου έτους!

Διαβάστε αναλυτικά την Συνέντευξη του Μάνου Σάλιακα:

Για την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του, η Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League 1;

“Δεν αρχίσαμε καλά στο πρωτάθλημα. Δεν μας είχαν έρθει κάποια αποτελέσματα που θέλαμε αλλά πιστεύω πως η ομάδα πλέον έχει βρει μία σταθερότητα και θα πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην μεγάλη κατηγορία”.

Δυο λόγια για την δική του παρουσία…

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι υγιής και μπορώ να βοηθάω την ομάδα μου. Σε κάθε ματς που αγωνίζομαι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό για εμένα είναι σημαντικό”

29570615 10212854862985570 6906230548331097214 n

Ένα σχόλιο για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Super League 1

“Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως μπορείτε να δείτε και εσείς. Όλες οι ομάδες οπουδήποτε μπορούν να στραβοπατήσουν. Επιπλέον μπορώ να πω πως είναι ένας μαραθώνιος γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ”. 

Για τον εκπρόσωπο της Κρήτης στην μεγάλη κατηγορία τον ΟΦΗ;

“Είναι μία πάρα πολύ καλό δουλεμένη ομάδα, που ξέρει ακριβώς τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα που τις αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ βγάζει υγεία και εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια”.

Όσον αφορά την ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον Εργοτέλη;

“Παρακολουθώ σχεδόν όλα του τα παιχνίδια. Από εκεί ξεκίνησα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Εύχομαι να δω στο μέλλον τον Εργοτέλη να βρίσκεται ξανά στην Α’ Εθνική”.

180491 1664226684729 1506307 n

Μία ευχή για το νέο έτος;

“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία και πάνω όλα τύχη. Εύχομαι το 2020 να σας φέρει αυτά που ονειρεύεστε. Να είναι μία δημιουργική χρονιά στην επαγγελματική σας ζωή”.

Πηγή: prismasport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button