ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Ρώτησε τον Χουάνκαρ για Καρλίτος ο Πίτι!»

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία, Πίτι, ρώτησε τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Καρλίτος.

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία, Πίτι, ρώτησε τον Χουάνκαρ του Παναθηναϊκού για την περίπτωση του Καρλίτος.

Σημερινό δημοσίευμα του Sportal.gr αναφέρει πως ο Πίτι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία, ρώτησε τον Χουάνκαρ για την περίπτωση του Καρλίτος.

Αυτό το σενάριο έρχεται να ενισχύσει τα υπόλοιπα που θέλουν τον 33χρονο σέντερ φορ να βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Φθιώτιδας

Διαβάστε τι αναφέρει το ρεπορτάζ:

Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, ρώτησε τον Χουάνκαρ για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Καρλίτος.

Η Λαμία ψάχνει τους παίκτες που θα αποτελέσουν το κομμάτι του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν, θέλοντας να φτιάξει μία ομάδα πιο ανταγωνιστική και να επιστρέψει στο καλό της «φεγγάρι». Ανάμεσα στα ονόματα που ακούστηκαν υπάρχει και αυτό του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Καρλίτος.

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Καρλίτος

Ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται να βρίσκεται στη λίστα των Φθιωτών, με στόχο να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πίτι, ρώτησε τον Χουάνκαρ για τον πρώην συμπαίκτη του, προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερα δεδομένα. Οι πιθανότητες μεταγραφής του Ισπανού στη Λαμία αυξάνονται και πλέον μένει να φανεί αν τελικά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θα ανακοινώσει την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως Πίτι και Χουάνκαρ υπήρξαν συμπαίκτες, αφού οι δύο τους είχαν κοινή θητεία στη Γρανάδα. Παρέα αγωνίστηκαν σε 15 αναμετρήσεις της La Liga, με τον συνολικό κοινό τους χρόνο να είναι 790 λεπτά.

Όσον αφορά τον Καρλίτος, ο 33χρονος αγωνίζεται για λογαριασμό της Λέγκια Βαρσοβίας από τον Αύγουστο του 2022. Με την ομάδα της Πολωνίας αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια, ενώ πρόλαβε να φορέσει και μία φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού στα προκριματικά με τη Σλάβια Πράγας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button