Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Δένει» Άλμπα η Μπαρτσελόνα

Τα όνειρα περί μετακίνησης του Ζόρντι Άλμπα στην Πρέμιερ Λιγκ μηδενίζονται, καθώς οι Καταλανοί δείχνουν διατεθειμένοι να καλύψουν όλα του τα θέλω και να τον διατηρήσουν για πάντα στις τάξεις τους.

Το όνομά του κατά καιρούς έχει γραφτεί τόσο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και για την συμπολίτισσα Σίτι. Η μία χρειάζεται επειγόντως ολικό «λίφτινγκ» στην αμυντική της διάταξη, η άλλη έχοντας τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο τιμόνι επιχειρεί να τον φέρει στο Έτιχαντ καλύπτοντας και με το παραπάνω την αριστερή πτέρυγα.

Παρόλα αυτά, όσο και αν θέλουν και οι δύο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, μάλλον θα μείνουν με την… γλύκα, μιας και οι Καταλανοί εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον 29χρονο αμυντικό, το οποίο ενδέχεται να τον διατηρήσει στο Καμπ Νου μέχρι τα 34 του.

Η πλευρά του Ισπανού πιέζει για μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, τις οποίες η Μπαρτσελόνα προκειμένου να μην τον χάσει θα αναγκαστεί να δώσει, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου να καλυφθούν όλες οι απαιτήσεις του παίκτη. Το τρέχον συμβόλαιο του Άλμπα με τους «Μπλαουγκράνα» εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο όπως φημολογείται η νέα σύμβαση θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, ικανή μάλιστα να διατηρήσει τον παίκτη στον σύλλογο μέχρι το φινάλε της καριέρας του. Μάλλον στην Αγγλία θα πρέπει να τον… ξεχάσουν!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button