Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θα είναι ένα άλλο παιχνίδι…»

Δείτε τις δηλώσεις του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από την συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας…

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της Σουηδίας, όπου βρίσκεται η ελληνική ομάδα για να αντιμετωπίσει την Έστερσουντ, τόνισε πως το συγκεκριμένα παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με το πρώτο που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά ο Μπίσεσβαρ δήλωσε:

«Νομίζω θα είναι διαφορετικό παιχνίδι, είδαμε μετά την ανάλυση ότι η Έστερσουντ εντός έδρας παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, εκτός έδρας παίζει πιο αμυντικά, περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να πάνε όλα καλά», σχολίασε αρχικά.

Για το σκορ του πρώτου αγώνα και αν το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Ξεχνάμε το πρώτο αποτέλεσμα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, θα παίξει πιο επιθετικά η Έστερσουντ, αυτό που είπα και πριν, είναι ότι θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που πρέπει και να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους».

Για το αν η θερμοκρασία στην Σουηδία και ο τεχνητός χλοοτάπητας, επηρεάζει τους παίκτες του Δικεφάλου, σημείωσε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει περισσότερη ζέστη, από εκεί και πέρα είμαστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστές, νομίζω όμως ότι είναι καλύτερο να παίζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες, είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε ποδόσφαιρο σήμερα στο γήπεδο, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γήπεδο, θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button