Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Γκιστ: «Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από νίκες και κούπες»

Ορεξάτος για νέες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός σε δηλώσεις του στο site της ΚΑΕ ευχήθηκε για την έναρξη της νέας χρονιάς, τους στόχους της ομάδας, για την ατμόσφαιρα το ΟΑΚΑ ενώ κλείνοντας τόνισε πως δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από νίκες και κούπες όταν ανήκεις στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δε μπορώ να πω ότι κάποια χρονιά έμοιαζε με κάποια άλλη. Η ενέργεια είναι πάντα ίδια όμως όταν αρχίζει η σεζόν καθώς ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και -εύχομαι- επιτυχημένη χρονιά», δήλωσε αρχικά στο σάιτ της πράσινης ΚΑΕ

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και επιδιώκουμε μεγάλα πράγματα, πρωταθλήματα τα οποία πάντα αποτελούν το στόχο μας».

Για τον κόσμο των «πρασίνων» και το ΟΑΚΑ: «Το να επιστρέφεις σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι υπέροχο αλλά κάθε χρόνο βιώνεις μια διαφορετική κατάσταση, δεν ξέρεις τι να περιμένεις κι αυτό είναι το συναρπαστικό με το μπάσκετ».

Το μήνυμα του στους φίλους του «τριφυλλιού»: «Στόχος είναι η νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή ενώ η ήττα όχι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά θέλει προσοχή αλλά ο στόχος μας φέτος είναι σίγουρα να κερδίζουμε και γνωρίζω ότι ο στόχος των φιλάθλων μας είναι το Triple Crown, ας το πάμε βήμα-βήμα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button