Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ξενέρα» για ΠΑΟΚ και αποκλεισμός…

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά στην Σουηδία από την άγνωστη Έστερσουντ και χάνοντας με 2-0 (συνολικό σκορ 3-3) αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα… εφιαλτικό απόγευμα στη Σουηδία. Οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν μπόρεσαν να περάσουν ούτε το κέντρο στα πρώτα λεπτά!

Η Έστερσουντ μπήκε με πάθος, πίεσε ψηλά και έδειχνε αποφασισμένη να βάλει δύσκολα στους Θεσσαλονικείς κλείνοντάς τους στο μισό του γηπέδου. Πάντως οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Ρέι.

Δεν δημιούργησαν λοιπόν κάποια τελική στο πρώτο ημίχρονο παρά την καθολική υπεροχή τους. Καρμπόν και το δεύτερο ημίχρονο.

Αργός ρυθμός με την Έστερσουντ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνει την πρώτη της τελική στο 52′ με μία κεφαλιά του Χόπκατ η οποία πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ρέι.

Και στο 71′ οι Σουηδοί άνοιξαν το σκορ. Σουτ του Έντουαρντς, ο Γκόντος μπαίνει στην πορεία της μπάλας, αλλάζει τη πορεία και ανοίγει το σκορ.

Ο σκόρερ πάντως των Σουηδών φαίνεται πως είναι σε θέση οφσάιντ. Ο ΠΑΟΚ αντί να συνέλθει, κοιμήθηκε και δέχθηκε και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά αργότερα. Στο 77′ ο Γκόντος σούταρε από μακριά και ο Ρέι δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Σοκαρισμένος ο ΠΑΟΚ, δεν συνήλθε ούτε με τις αλλαγές του Λουτσέσκου.

Μόνο στο 94′ με μία εκτέλεση φάουλ του Ενρίκε και κεφαλιά του Μάτος από κοντά η οποία έφυγε άουτ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε να κλέψει την πρόκριση.

Έτσι, γνώρισε την ήττα με 2-0 και αποκλείστηκε πρόωρα και μάλιστα οδυνηρά από τη συνέχεια του Europa League.

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ: Κεϊτά, Σόμι(60′ Σέμα), Πίτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Μουκιμπί(67′ Βίντγκρεν), Έντουαρντς, Νούρι, Μπατσιρού, Άις, Χόπκατ(90′ Μενσά), Γκόντος

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ(81′ Κουλούρης), Σάκχοφ, Κάμπος, Μπίσεσβαρ(60′ Ενρίκε), Μακ(86′ Λημνιός), Πρίγιοβιτς

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button