Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη Γκέτεμποργκ ο Ανέστης!

Νέα επαγγελματική προοπτική στην καριέρα του Γιάννη Ανέστη, ο οποίος μετά το ανεπιτυχές πέρασμα από το Ισραήλ και την Χάποελ Μπερ-Σέβα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία.

Ο 29χρονος Έλληνας τερματοφύλακας συμφώνησε για όλα με την Γκέτεμποργκ, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 έτος και ανακοινώθηκε επίσημα από τον σουηδικό σύλλογο.

Με τις καλύτερες συστατικές επιστολές από τον Γιάκουμπ Γιόχανσον έγινε το deal όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του σουηδικού συλλόγου Γιόνας Όλσον, ο οποίος πρόσθεσε: «Τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο παίκτης πέρασε ιατρικά και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο».

Σε ότι αφορά τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με την Γκέτεμποργκ και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι είναι μία ιστορική ομάα που έχει πολλούς εγχώριους τίτλους και επιτυχίες στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω μαζί να κατακτήσουμε τίτλους στο μέλλον. Φέρνω την εμπειρία μου και ελπίζω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να κερδίσει».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της ομάδας Πόγια Ασμπάγκι: «Το ύψος του τον βοηθάει να έχει τεράστιο εκτόπισμα. Είναι πολύ αθλητικός και γρήγορος τερματοφύλακας. Μαζί με τον Έρικ (Νταλίν) και τον Τον (Άμος) είμαστε πλέον εξαιρετικά ασφαλείς στην θέση του τερματοφύλακα.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button