Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «pre game» της ΠΑΕ Ολυπιακός…

Δείτε την προαναγγελία του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Ολυμπιακός από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Δείτε το άρθρο:

Στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Λαμία (21:30-NS1), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα μας, έχει ως στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, απέναντι στους Λαμιώτες, έτσι ώστε να συνεχίσει με νίκες την πορεία της για το 45ο πρωτάθλημα και 8ο συνεχόμενο!Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει με 4-1 της ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, συνδυάζοντας σκορ και θέαμα, κάτι το οποίο θα αναζητήσουν και σήμερα στο Περιστέρι!

Ο προπονητής μας, κ. Μπέσνικ Χάσι, έχει στη διάθεσή του, τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Γιαννιώτης, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ.

Μείνετε στο www.olympiacos.org και τα social media της ομάδας μας (FacebookTwitterInstagram) ώστε να διαβάσετε και να δείτε όλα όσα θα γίνουν απόψε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, στον αγώνα του Θρύλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button