Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός…

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά απέναντι στον πολύ καλό Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο Παναθηναϊκός που κόλλησε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και η γκρίνια ξεκινά με το καλημέρα. Κακή η ομάδα του Ουζουνίδη δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενουμένων και μετά τη αποβολή του Ευαγγέλου δεχόταν τη μια φάση μετά την άλλη αλλά τελικά γλίτωσε το γκολ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το ματς με μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς ο Κουρμπέλης είχε δοθεί βασικός αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και τη θέση του πήρε ο Καμπέσας. Το παιχνίδι ήταν κακό στην αρχή με τον Λεβαδειακό να έχει μπλοκάρει με διπλή ζώνη άμυνας την ανάπτυξη του ΠΑΟ. Στο 25′ όμως οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Άλτμαν που έβγαλε ο Επασί. Στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε και πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Λεβαδειακός απάντησε στο 33′ με τον Γιακουμάκη να απειλεί με κεφαλιά και στο 41′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μητρόπουλο να σουτάρει από καλή θέση αλλά να μην βρίσκει στόχο.

Μόλις στο 49′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Ευαγγέλου είδε σωστά δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Γιακουμάκη. Με παίκτη παραπάνω ο Λεβαδειακός πήρε τα ινία του ματς και στο 56′ απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη. Στο 70′ ο Γιουσούφ βρέθηκε μόνος του στο όριο της μεγάλης περιοχής αλλά σούταρε πάνω στον Βλαχοδήμο. Λίγο μετά ο Μπραντάο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα στο δοκάρι Στο 73′ ο Χατζηγιοβάνης ουσιαστικά έδωσε ασίστ στον Γιουσούφ που όμως πλάσαρε άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε καταρρεύσει και στο 74′ ο Μπραντάο (ξεκινώντας από θέση οφσάιντ που δεν σημειώθηκε) έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 88′ η ομάδα του Ουζουνίδη ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λουτσιάνο ενώ στο 90′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάβες να σουτάρει και τον Επασί να διώχνει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Άλτμαν (67’Γιόχανσον), Μολίνς (72’Χατζηγιοβάνης), Ζέκα, Λουντ, Λουτσιάνο, Καμπέσας (46’Τσάβες), Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζ. Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μπραντάο (77’Βασιλείου), Ζαραδούκας, Νιάσε, Γιακουμάκης (85’Καψάσκης), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μητρόπουλος (85’Καλτσάς).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button