Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία για Παναιτωλικό και Ατρόμητο!

Οι δύο ομάδες δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση. Η απουσία φάσεων έφερε εκνευρισμό και στα δύο στρατόπεδα και κυριαρχούσαν οι αβίαστες λανθασμένες μεταβιβάσεις και τα σκληρά φάουλ.
Το πρώτο γκολ για τον Ατρόμητο ήρθε μετά από μια δυνατή αντεπίθεση στο 33 ο Ντιγκινί με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Παναιτωλικός έφτασε στην  ισοφάριση στο 67′ με την κεφαλιά του Χαντάκια. Η απάντηση του Ατρομήτου ήταν άμεση και εντυπωσιακή.
Ο Ντάουντα στο 69′ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Κυριακίδη, διαμορφώνοντας το 1-2. Τα πανηγύρια δεν κράτησαν για πολύ για τους φιλοξενούμενους καθώς στο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Μοράρ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (87′ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76′ Μοράρ), Μάζουρεκ (55′ Κλέσιο), Μαρκόβσκι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Γιαννούλης (75′ Μενσά), Καρασαλίδης, Χατζηϊσαϊας, Κιβρακίδης, Μπουσουλάτζιτς (66′ Βασιλακάκης), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί (66′ Ρισβάνης), Μανούσος, Ντάουντα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button