FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήττα και κακή εμφάνιση για τον ΠΑΣ!(pics)

Πολύ δύσκολα τα βρήκαν οι παίκτες της Κ20 του ΠΑΣ Λαμία απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού, στον αγώνα για την 2η αγωνιστική της Super League Υποδομών και γνώρισαν την ήττα με σκορ 0-3.

Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου υποδέχθηκε την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, στο γήπεδο της Ανθήλης, για την 2η αγωνιστική της Super League Υποδομών.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της, και στο πρώτο μισάωρο του αγώνα έβαλε τα τρία γκολ που στο τέλος τους έδωσε τη νίκη.

Η Κ20 της Λαμίας, προσπάθησε λίγες φορές να αναπτυχθεί σωστά και όταν το έκανε είχε τις ευκαιρίες να βάλει κάποιο γκολ, κυρίως με προσπάθειες των Πατσαρούχα και Μανιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, καθώς στο πρώτο γκολ είχε γίνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακας της Λαμίας, ενώ αρκετές φορές δεν δίνονταν οφ-σάιντ που ήταν οφθαλμοφανέστατα.

Μάλιστα, το τέλος του αγώνα δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην φθιωτική ομάδα, όταν ο Πατσαρούχας δέχθηκε την μπάλα από τον Καραγιάννη εντός περιοχής, ο πρώτος κοντρόλαρε ωραία αλλά «γκρεμίστηκε» από τον αντίπαλο αμυντικό, με τον διαιτητή να μην δίνει απολύτως τίποτα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία:

Λάκης Παπανικολάου: Πουλίτσας (Σκιαθίτης), Καραγιάννης Χ., Παπαλέξης, Νικολακούλης, Αντωνίου, Φούντας, Καρακούσης (Καραγιάννης Η.), Κασούμης (Δήμας), Πατσαρούχας, Μανιάς, Λαμπρόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button