Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη ψυχολογίας για ΠΑΟΚ!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΟΚ που μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, νίκησε 3-1 την Κέρκυρα στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Η πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Λημνιός πάτησε περιοχή από τα αριστερά και σούταρε με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ και το 0-0 να μένει.

Στο 15ο λεπτό ο Κάτσε έπιασε ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή που και πάλι ο Γιαννακόπουλος εξουδετέρωσε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 21ο λεπτό ο Πέλκας γέμισε και ο κεντρικός αμυντικός της Κέρκυρας πήρε την μπουκιά από το στόμα του Πρίγιοβιτς ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λεβέκ έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ το οποίο ακούμπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ με τον ΠΑΟΚ να πιέζει τους φιλοξενούμενους για το γκολ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 24′ μετά από σέντρα του Μάτος και κεφαλιά του Πρίγιοβιτς που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 29′ ο Μάτος πλαγιοκόπησε και έβγαλε κάθετη μπαλιά όμως δεν μπόρεσε κανένας να κάνει την προβολή μπροστά στην εστία.

Στο 31′ ο Μάτος έπιασε δυνατό συρτό σουτ το οποίο μπλόκαρε ο πορτιέρο της Κέρκυρας με το 0-0 να μην αλλάζει και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την πίεση.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά στο 39′ μετά από πολύ όμορφη ενέργεια του Κάμπος και γύρισμα στον Πρίγιοβιτς που πεσμένος βρήκε την μπάλα αλλά ο Γιαννακόπουλος μπλόκαρε.

Ο ΠΑΟΚ έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 41ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέλκα και καρφωτή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς που δεν άφησε περιθώρια στον Γιαννακόπουλο για αντίδραση και έγραψε το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος πλησίασε το 2-0 με τον Μάτος με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Η Κέρκυρα στην εκπνοή του πρώτου μέρους κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Σάχοφ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νούνιες για το 1-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να πετύχει δεύτερο γκολ, μια με σουτ του Κάτσε που… έβγαλε ο Γιαννακόπουλος και μια με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του ίδιου.

Ο ΠΑΟΚ στο 54′ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο σκορ μετά από γύρισμα Μάτος και προβολή του Πέλκα, με την μπάλα να πηγαίνει στην γωνία του Γιαννακόπουλου.

Στο 58΄ο πολύ καλός Λημνιός άφησε την θέση του στον Ρόμπερτ Μακ, με τον δεύτερο να σκοράρει στο 61ο λεπτό με όμορφο τελείωμα από τα αριστερά, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 3-1.

Η δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στο 65′ με τον Πούγγουρα να περνάει στην θέση του Λεβέκ ενώ στο 78′ ο Κουλούρης πέρασε στην θέση του Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ και πάλι με τον Κάτσε απείλησε το 83′ όταν ο Αλβανός μέσος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον δικέφαλο να παίρνει την πρώτη του νίκη στην Super League με 3-1, παίζοντας ανα διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button