Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντεμπελέ ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα!

Δείτε τι δήλωσε ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα για την πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και για τα σχόλια που ακούγονται για την μεταγραφή του.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ στην ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός εξτρέμ σήμερα παρουσιάστηκε από τους «μπλαουγκράνα» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε τι δήλωσε:

«Επιθυμία μου είναι να προσαρμοστώ καλά και να κατακτήσω τους περισσότερους δυνατούς τίτλους. Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και να έχω συμπαίκτες τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Συν τοις άλλοις, θα έχω την ευκαιρία να μάθω από τον Λιονέλ Μέσι, το νούμερο ένα. Από τότε που ήμουν οκτώ ετών έβλεπα τα ματς της Μπάρσα. Αποτελεί όνειρο για εμένα. Πάντα παρακολουθούσα τα παιχνίδια της και πως κατακτούσε πρωταθλήματα και Τσάμπιονς Λιγκ» συνέχισε ο Ουσμάν, ο οποίος θα μείνει αρχικά στο σπίτι του συμπατριώτη και φίλου του, Σαμουέλ Ουμτιτί, ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει πιεσμένος από τα 105 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν (αρχικά) για την απόκτησή του, ότι είναι πολύ διαφορετικός σε σχέση με τον Νεϊμάρ, ενώ για την συνεργασία με τον Μέσι, επισήμανε πως «αποτελεί τιμή και απόλαυση να παίξω δίπλα του. Θέλω να μάθω πολλά από αυτόν, μέσα και έξω από το γήπεδο. Για την αγαπημένη του θέση μέσα στο γήπεδο, το νέο αστέρι της Μπάρσα ξεκαθάρισε ότι «δεξιά ή αριστερά, δεν είναι κανένα πρόβλημα για εμένα. Μου αρέσουν και οι δύο θέσεις. Προσπαθώ να χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια. Επειδή είμαι νεαρός, προσπάθησα να δουλέψω και με τα δύο».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button