Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ-Πλατανιάς Χανίων: Σήμερα “τελειώνουν” όλα!

Ο ΟΦΗ τίθεται αντιμέτωπος με τον Πλατανιά σήμερα το απόγευμα (22/5, 19:00) στον δεύτερο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, που θα κρίνει την ομάδα που θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Super League.

Οι δύο κρητικές ομάδες ήρθαν ισόπαλες δίχως τέρμα στην πρώτη αναμέτρηση και αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη με έπαθλο τη συμμετοχή τους τη νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΟΦΗ: Στόχος το μηδέν στην άμυνα

Έτοιμος για τον… τελικό παραμονής είναι ο ΟΦΗ. Η σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να γίνει σε ένα κατάμεστο «Γεντί Κουλέ», ενώ παρά τα αγωνιστικά προβλήματα, στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να δώσει το 100%.

Στην τελευταία προπόνηση οριστικοποιήθηκε η απουσία του Μάρκο Μιχόγεβιτς, που παρά την προσπάθεια ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και έμεινε εκτός. Στον αντίποδα, ο Φελίπε Φερέιραπροπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στη διάθεση του Χάιμε Βέρα, ενώ επανήλθε και ο Στρέζος που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης που δεν υπολογίζονται, όπως και ο τιμωρημένος Γιαννούλης.

Ο Χάιμε Βέρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς ένα γκολ της ομάδας των Χανίων θα τους βάλει σε μπελάδες. Από τη στιγμή ο Πλατανιάς ευνοείται και σε περίπτωση ισοπαλίας, στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως μόνο με νίκη θα πετύχουν τον στόχο τους.

Πλατανιάς: Ενα γκολ ίσως φέρει την έκπληξη

Ουδείς στο στρατόπεδο του Πλατανιά χαρακτήρισε άσχημο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Εκτός του ότι οι Χανιώτες έκλεισαν τη σεζόν αήττητοι στην έδρα τους, το 0-0 τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν την έκπληξη, ακόμα και με ισοπαλία με γκολ. Η λογική του Γιάννη Τάτση δεν θα διαφοροποιηθεί, η αμυντική προσέγγιση με γρήγορες επιθέσεις είναι η δέουσα και αυτή θα ακολουθήσει στο Ηράκλειο.

Ο Πλατανιάς απέχει ενενήντα λεπτά από έναν στόχο, που ούτε είχε περάσει καν από το μυαλό του, όταν ξεκινούσε αυτή η περιπέτεια. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στο Μάλεμε και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το Ηράκλειο. Η προπόνηση ήταν μικρής διάρκειας και δόθηκε έμφαση στην ενεργοποίηση.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν σε μικρότερη ένταση για προληπτικούς λόγους και οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Λουκίνας και Μάικιτς, οι οποίοι όμως είναι στην αποστολή. Πιθανότατα, ο Τάτσης θα κάνει αλλαγή στα μετόπισθεν, αν ο Σάαντο δεν είναι 100%, όπως και στην επίθεση, αν ο Λουκίνας κριθεί πως δεν μπορεί να βγάλει όλο το ματς. Οι υπόλοιπες εννέα θέσεις είναι «κλειδωμένες» σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΟΜΙΝΗΣ (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) – ΒΟΗΘΟΙ: ΚΟΥΛΑ ΧΑΣΑΝ (ΞΑΝΘΗ), ΜΠΑΛΤΑΣ (ΑΧΑΪΑΣ)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button