Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Βαριά καμπάνα» για τα επεισόδια στη Λάρνακα!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας παρουσιάστηκαν σήμερα (28/8) 10 άτομα, για τα οποία καταχωρήθηκε υπόθεση, αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στη Λάρνακα, το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώπιον του δικαστηρίου οι οκτώ από τους κατηγορούμενους, δηλαδή ο 27χρονος, ο 24χρονος και ο 22χρονος από τη Λάρνακα, ο 18χρονος και ο 22χρονος από την Αραδίππου, ο 21χρονος από τη Δρομολαξιά, ο 28χρονος από το Λιοπέτρι και ο 24χρονος από το Παλαιχώρι, δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Δύο άλλοι κατηγορούμενοι, ένας 30χρονος από τη Λάρνακα και ένας 19χρονος από τις Αγγλισίδες, δεν απάντησαν στις κατηγορίες και το δικαστήριο όρισε την 15η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για να απαντήσουν στις κατηγορίες. Το δικαστήριο όρισε, επίσης, την 20η και 23η Οκτωβρίου ως ημερομηνίες για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας για τους άλλους οκτώ.

Επιπλέον, το Δικαστήριο έθεσε για τους δύο 22χρονους από Λάρνακα και Αραδίππου όρους, δηλαδή να καταθέσουν χρηματική εγγύηση ύψους 2.500 ευρώ σε μετρητά, να παρουσιάζονται κάθε Κυριακή μεταξύ των ωρών 08:00-12:00 στον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας και στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, αντίστοιχα.

Το δικαστήριο έθεσε διαφορετικούς όρους στους υπόλοιπους οκτώ κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα, διέταξε όπως καταθέσουν χρηματική εγγύηση ύψους 10 χιλιάδων ευρώ ο καθένας με αξιόχρεο εγγυητή, καταθέσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τα στοιχεία τους να τοποθετηθούν στον κατάλογο stop list και να παρουσιάζονται κάθε Κυριακή μεταξύ των ωρών 08:00-12:00 στους οικείους Αστυνομικούς Σταθμούς, δηλαδή Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας, Τροχαία Λάρνακας, Κιτίου, Ξυλοφάγου, Παλαιχωρίου και Κοφίνου!

Ακόμα, για όλους τους κατηγορούμενους το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού τους από αθλητικούς χώρους στους οποίους διεξάγεται ποδοσφαιρικός ή και οποιοδήποτε άλλο αθλητικό αγώνα, εκδήλωση ή συμβάν στο οποίο συμμετέχει το Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Επίσης, διατάχθηκε όπως όλοι οι κατηγορούμενοι παρουσιάζονται και παραμένουν στους οικείους αστυνομικούς σταθμούς, κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού ή και οποιουδήποτε άλλου αθλητικού αγώνα ή εκδήλωσης που συμμετέχει το αθλητικό Σωματείο Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και ο 19χρονος εθνοφρουρός, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία από χθες Κυριακή, για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ, στη Λάρνακα, το βράδυ της 23ης Αυγούστου 2017.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button