Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παραπέμπεται ο Καραντώνης για αλλοίωση στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Βαθμό που παραπέμπει τον διαιτητή του αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, Καραντώνη, στην κρίση της ΚΕΔ σχετικά με την απόδοσή του, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o παρατηρητής διαιτησίας, Στ. Φλώτσιος. #slgr #oficretefc #panathinaikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Βαθμό που παραπέμπει τον διαιτητή του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, Καραντώνη, στην κρίση της ΚΕΔ σχετικά με την απόδοσή του, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o παρατηρητής διαιτησίας, Στ. Φλώτσιος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παρατηρητής εξέτασε αρκετές φάσεις όπως το μαρκάρισμα του Μεγιάδο στο Βιτάλ στο 44′, τη φάση της δεύτερης κίτρινης στον Βιγιφάνιες και το πρώτο γκολ του ΟΦΗ και κατέληξε ότι δεν ήταν όλες οι αποφάσεις του διαιτητή σωστές.

Ο Καραντώνης, μετά από πολύ καιρό, δεν ορίστηκε στους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και αναμένεται να μείνει για ένα διάστημα εκτός γηπέδου, καθώς τον βαραίνει με βάση την αξιολόγηση και του Κλάτενμπεργκ η αλλοίωση αποτελέσματος.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής φέρεται να έχει ενημερώσει τον Καραντώνη πως διέπραξε πλήθος σφαλμάτων διαφωνώντας με τις αποφάσεις του. Ο Παναθηναϊκός κατά κάποιον τρόπο δικαιώνεται για τις φωνές που ξεσήκωσε αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και το θλιβερό είναι πως αυτό συμβαίνει στην εποχή της ανασκόπησης μέσω VAR. Κάτι που πληθαίνει και τα ερωτηματικά για τον τρόπο που παρθήκαν οι αποφάσεις και πως αυτές επιβεβαιώθηκαν…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button