Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ακόμα χωρίς κάμερες το Πανθεσσαλικό: Κεκλεισμένων και το Βόλος – Ατρόμητος

Όπως γνωστοποίησε η ΔΕΑΒ, στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι κάμερες εξακολουθούν να μην λειτουργούν, συνεπώς και η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Όπως γνωστοποίησε η ΔΕΑΒ, στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι κάμερες εξακολουθούν να μην λειτουργούν, συνεπώς και η αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play out μεταξύ του Βόλου και της Κηφισιάς είχε λάβει χώρα κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ καθώς οι κάμερες δεν λειτουργούσαν και κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (13/4) μεταξύ του Βόλου και του Ατρόμητου.

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΑΒ έκανε γνωστό ότι οι κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας εξακολουθούν να μην λειτουργούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο οποίο έχει αποφασιστεί να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός – Αρης, συνεπώς και η αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των play out θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

Με την υπ’ αριθ. 12/10-04-2024 απόφασή της επέβαλε τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής χωρίς την παρουσία θεατών του αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΣΠ – ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, που πρόκειται να διεξαχθεί στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στις 13/04/2024, για το πρωτάθλημα της 4ης αγωνιστικής των Playouts της Super League 2023/2024.

Διαπιστώθηκε από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή, τόσο κατά τον 1ο έλεγχο, όσο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε μετά την παρέλευση της προθεσμίας του 12ωρου, ότι δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διάταξης της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν. 5085/2024».

Διαβάστε επίσης

Back to top button