Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με απουσίες η ΑΕΛ!

Δείτε τα νέα της προπόνησης της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία.

Συνεχίζεται σήμερα (16/10) η προετοιμασία της ομάδας της ΑΕΛ για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/10 20:30) με αντίπαλο τη Λαμία στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μια προετοιμασία που ξεκίνησε χτες (15/10) μετά το ρεπό που είχαν λάβει οι παίκτες την Κυριακή, ενώ σήμερα η προπόνηση είναι διπλή. Ήτοι το ένα κομμάτι ολοκληρώθηκε το πρωί, ενώ το απόγευμα θα υπάρξει και πάλι προπόνηση για την ομάδα της ΑΕΛ.

Αγωνιστικά ο τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των αδίκως τιμωρημένων από το ματς στη Ξάνθη, Νίκολα Ζίζιτς και Νίκου Καρανίκα, ενώ αγώνα να προλάβει το ματς κάνει ο Βαγγέλης Μόρας που είχε υποστεί θλάση στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Επίσης στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού θα βρίσκεται από αύριο (17/10) και ο Ισλανδός τερματοφύλακας Έγκμουντουρ Κρίστινσον που έλειπε με την Εθνική του ομάδα για τo χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελβετία στο οποίο οι Ισλανδοί ηττήθηκαν με 2-1.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και άπαντες είναι έτοιμοι για συγκομιδή, καθώς μετά το ματς με τους Λαμιώτες ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αγώνες στους οποίους η ΑΕΛ θέλει το 2/2 προκειμένου να αναρριχηθεί βαθμολογικά, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Πηγή: athleticlarissa. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button