Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να γυρίσει ο Φούντας!

Πιέζει την ΑΕΚ να τον πάρει ως ελεύθερο με ότι όρους θέλει ο 22χρονος μέσοεπιθετικός που από το καλοκαίρι του 2014 επιζητά την δεύτερη ευκαιρία.

Ο Ταξιάρχης Φούντας ήταν ο παίκτης που η ΑΕΚ ήθελε να κάνει κολώνα της στο ξεκίνημα της από το μηδέν το καλοκαίρι του 2013 από την Γ Εθνική.

Ο παίκτης ήταν το μόνο καλό που υπήρχε στην ομάδα που έπεσε αγωνιστικά στη Β ΕΘνική όμως ο ίδιος και η οικογένεια του αρνηθηκαν την πολύ μεγάλη πρόταση για πενταετές συμβόλαιο που τους είχε γίνει και ο παίκτης κατέληξε στην Αυστριακή Σάλτμπουργκ. Το αμέσως επόμενο καλοκαίρι ο ίδιος ο Φούντας προσπάθησε να επιστρέψει στην ΑΕΚ όμως βρήκε την πόρτα κλειστή.

Τέσσερα χρόνια μετά το λάθος του ο Φούντας ψαχνει πάλι σήμερα τελευταία μέρα των μεταγραφών την δεύτερη ευκαιρία για επιστροφή στην ΑΕΚ. Είναι ελεύθερος και έρχεται με όποιους όρους θέλει η ΑΕΚ.

Απόφαση δεν έχει παρθεί για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό όμως υπάρχει ως σκέψη λόγω του ότι στην Ενωση θεωρούν ότι εκτός από περιφερειακός επιθετικός μπορεί να παίξει και κεντρικός χαφ σαν μπακ απ του Γαλανόπουλου αφού η θέση του μποξ του μποξ μέσου ήταν αυτή που έπαιζε μέχρι τα 18 του και σαν τέτοιος αποκτήθηκε και έγινε επαγγελματίας στην ΑΕΚ.

Ολα είναι ανοικτά για τον παίκτη που πέρυσι έπαιξε στον Πανιώνιο. Παρότι είναι επαγγελματίας από το 2010 ο Φούντας είναι μόλις 22 ετών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button