Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον «Μέγα Αλέξανδρο»(pics)

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος».

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος» – Ποδαρικό στη νέα περίοδο από τον ΑΣΠΤ «Μέγας Αλέξανδρος».

Ο προπονητής του συλλόγου, Βασίλης Κατρούλης και οι συνεργάτες του περιμένουν παλιούς και νέους αθλητές που θέλουν να ασχοληθούν με το καράτε, στη σχολή, στην οδό Αγράφων 37, πλησίον του Χαλκιοπούλειου Αθλητικού Κέντρου στη Λαμία.

Φέτος εγκαινιάζεται ένα νέο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει αρκετούς διασυλλογικούς αγώνες και Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς το καράτε επισήμως από το 2020 θα παίρνει μέρος στις Ολυμπιάδες. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, ο Βασίλης Κατρούλης ανέλαβε Γενικός Γραμματέας στην τεχνική επιτροπή της Ομοσπονδίας για την Κεντρική Ελλάδα.

Ο ιδρυτής του «Μέγα Αλέξανδρου», που είναι το μοναδικό σωματείο στη Φθιώτιδα που αναγνωρίζεται από την ΕΛΟΚ, πιστεύει ότι με την συμμετοχή του αθλήματος στην επόμενη Ολυμπιάδα, ανοίγει ο δρόμος για πολλούς ταλαντούχους Έλληνες αθλητές που φιλοδοξούν να εκπροσωπήσουν τα Ελληνικά χρώματα στους αγώνες του Τόκιο. Πρώτο βήμα μια ισχυρή Εθνική ομάδα όπου με σκληρή δουλειά μπορούν να υπάρξουν αθλητές από την Κεντρική Ελλάδα και γιατί όχι και από τη Φθιώτιδα.

Θυμίζουμε ότι η ΕΛΟΚ είναι η μοναδική αναγνωρισμένη Ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Βασίλης Κατρούλης ο μοναδικός με δίπλωμα προπονητή Καράτε στη Φθιώτιδα και επικεφαλής της All Japan Kyokushin Union, της World Kumite Organization και της Titans Kick Boxing – Mauy Thai Academy στην Ελλάδα.

Στη σχολή οι μαθητές διδάσκονται από πτυχιούχους προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, Kyokushinkai Karate, Kick Boxing, Jiu Jitsu.

Εγγραφές καθημερινά από τις 10:30 π.μ. – 13:30μ.μ. και 17:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6982373363 (what’s up).

Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών «Μέγας Αλέξανδρος».

Αγράφων 37, Λαμία (κοντά στο Χαλκιοπούλειο).

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button