Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το δίλημμα του Μαρτίνς ενόψει ΠΑΣ

Σε μεγάλο δίλημμα το οποίο έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση, ενός εκ των Τικίνιο ή Ελ Αραμπι στην επίθεση βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #olympiacosfc #PedroMartins #pasgianninafc

Σε μεγάλο δίλημμα το οποίο έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση, ενός εκ των Τικίνιο ή Ελ Αραμπι στην επίθεση βρίσκεται ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την προετοιμασία του, για τον εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί το ένα από τα τρία δύσκολα συνεχόμενα ματς, που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς στην συνέχεια ακολουθούν το εκτός έδρας ματς με την Άιντραχτ για το Europa League, αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής προσανατολίζεται στο σχήμα, με το οποίο πρόκειται να παρατάξει την ομάδα του. Όπως όλα δείχνουν ο ίδιος δεν σκέφτεται να παρατάξει με 4-4-2 τους πρωταθλητές στον συγκεκριμένο αγώνα, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3.

Το μεγάλο δίλημμα του τεχνικού των πρωταθλητών έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ενός εκ των Τικίνιο ή Ελ Αραμπί, κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει ίσως και την τελευταία στιγμή. Από εκεί κι έπειτα σ΄ότι έχει να κάνει με την 11αδα, σε αυτή δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια έκπληξη .

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button